Søg

Ned, op, ned for SønderjyskE

Jesper Klitgaard, 10. december 2019, kl. 21:24

Mange i hallen havde efter 16 minutter nok solgt kampen for et point, for da var SønderjyskE bagud med 0-4. Holdet fik sig dog kæmpet flot tilbage, og havde afgørelsen på egne hænder, men gæsterne tog det ene ekstrapoint efter mål i overtiden.

Et’ skud – Et’ mål! Det var status efter blot tolv sekunder i Frøs Arena, og desværre for SønderjyskE var det Rødovre der kunne prale af den statistik. Det var Mads Eller, der fra en halvspids vinkel satte pucken i det fjerneste hjørne.
Så sandelig ikke den ønskede start på kampen, og det blev heller ikke bedre, da først Teemu Virtala og siden Marco Virtala øgede til 0-2 og 0-3, hvor den SønderjyskE defensiv ikke så alt for stabil ud.

Skidt blev til værre, da Rødovre i undertal kunne øge til 0-4, og det så for alvor ud til at blive en lang aften. Stemningen blev dog løftet en anelse, da Mads Lund afsluttede et godt angreb ved at reducere til 1-4, og det blev en smule sjovere da Mike Little bragte SønderjyskE indenfor to mål, da han hamrede pucken ind i nettet.

Håbet var dermed tilbage i Frøs Arena, og det blev ikke mindre lysegrønt da Steffen Frank kunne reducere yderligere, da han vendte rundt imellem venner og fjender og sendte pucken i nettet bag Matt O’Conor, der som sin modpart i den anden ende, ej heller var hjulpet voldsomt af defensiven foran ham.

Det gav derfor en helt masse mål, og det ottende i kampen stod der SønderjyskE på, da Martin Eskildsen kunne udligne i overtal, hvor han fra en position midt foran mål, sendte pucken mellem benene på tyrenes målmand, og dermed var det flotte comeback en realitet.

Rødovre brugte et par minutter til at sunde sig over det pres, som SønderjyskE lagde på dem, men kom mod slutningen af perioden bedre med i matchen igen. Det fjernede dog ikke indtrykket af, at Sønderjyske havde fundet dem selv efter den forfærdelige start, og der var flere gange fare på færde omkring gæsternes mål.

Værd at nævne var det også, at Rene Holm gjorde comeback efter 6 års pause, ligesom Ronnie Brobak var tilbage i truppen for at hjælpe SønderjyskE grundet de mange skader og afbud. Begge to fik en del istid, og gjorde det aldeles godkendt.

Martin Eskildsen kom igen i fokus med fire sekunder tilbage af perioden, da kampens dommere gav ham mulighed for at komme tidligt i bad, efter hvad de vurderede til at være en for hård tackling i banden.

Det gav Rødovre fem minutters overtal fra begyndelsen af sidste periode, hvilket de udnyttede til at bringe sig foran med et enkelt mål, og dermed var jagten igen sat ind for de lyseblå.
Intensiteten steg yderligere et par grader, hvor de mange tilskuere i Frøs Arena ikke altid var enige i dommernes vurderinger. Det kom til flere bataljer og højintense episoder, men der var også sportslige højdepunkter at berette om.

Det lykkedes nemlig SønderjyskE at udligne gæsternes føring, da Phil Laine kunne styre en puck helt op i det ene hjørne og dermed var det helt lige med under 6 minutter tilbage af kampen. Begge mandskaber havde muligheder for at snuppe sejren, men der måtte overtid til for at afgøre kampen.

Her kunne Nick Crawford med et drøn af et slagskud sende de to point til Rødovre, efter en kamp hvor der var rigeligt med mål, intense episoder og to defensiver der var til at tale med

Kampen i tal: SønderjyskE – Rødovre Mighty Bulls 5-6 (2-4,2-0,1-1,0-1) efs.
00:12  0-1 Mads Eller (Keskitalo)
03:32  0-2 Teemu Virtala (Nielsen)
09:05  0-3 Marko Virtala (Keskitalo, Andreasen)
16:12  0-4 Steffen Klarskov-Nielsen (Johannson) sh1
17:18  1-4  Mads Lund (Bjerrum)
19:30  2-4 Mike Little (Bjerrum, MacDonald)
23:37  3-4 Steffen Frank (Mäkinen)
27:08  4-4 Martin Eskildsen (Lund, Sharp) pp1
41:45  4-5  Steffen Klarskov-Nielsen (Crawford, Olsen) pp1
52:09  5-5  Phil Laine (Bjerrum, Lund)
63:15  5-6 Nick Crawford (Olsen)

Udvisninger:
SønderjyskE: 3 x 2 + 1 x 5 (Eskildsen)
Rødovre Mighty Bulls: 7 x 2

Game Misconduct: Martin Eskildsen, SønderjyskE

Tilskuere: 1972 i Frøs Arena

Arkivfoto: Svend-Erik Boysen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus