Næste slag udkæmpes i Herning

Fredag aften kom vi foran med 1-0 i kvartfinaleserien mod Herning, da Blue Fox blev besejret med 4-2 hjemme i Frøs Arena – søndag eftermiddag går det løs igen og bliver det med samme intensitet som i kamp 1, så venter der noget af en “krig” i Kvik Hockey Arena.

– Vi spillede en rigtig fin kamp fredag aften, men vi så også i de første 5-10 minutter af 3. periode, at er vi ikke 100 % “på” hele tiden, så kan vi gøre det svært for os selv.
Den kamp er nu lagt bag os og vi ved at der venter os en hel ny kamp søndag eftermiddag. De vil komme ud med alt hvad de har – så vi skal igen spille smart, disciplineret og samtidigt vise samme vilje som i kampen i fredags – gør vi det, så er der absolut chancer for en sejr fortæller sportschef Kim Lykkeskov.

Kampen starter kl. 15.00 og kampens dommere Jens Christian Gregersen og Thomas Burchardt Andersen.

Kampen kan streames – link kommer op ca. 1 time inden kampstart.