Søg

Must win – must fuc***g win

Lars Jensen, 19. marts 2021, kl. 12:15

“Must win – must fucking win” sådan står det ude i fodboldklubben og det “ordsprog” kan sagtens bruges til dagens kamp 4 mod Blue Fox – der er nemlig ingen grund til at lukke Herning ind i den serie igen.

Der står 3-o i kvartfinaleserien mod Herning og SønderjyskE kan med en sejr i aftenens opgør sikre sig adgang til sæsonens semifinaler.

Der venter dog et opgør mod et midtjysk hold der har ryggen helt oppe mod muren og sportchefen forventer et desperat Herning hold der vil kæmpe med alle midler for at forlænge serien.

– Der er mange ting at arbejde med i øjeblikket og det er ikke kun det fysiske. Vi skal også være mentalt med. Det nytter ikke at vi så meget som et enkelt sekund tror at vi allerede er videre til semifinalerne. Vi skal være 110% fokuseret og kun tage en kamp af gangen. Det har været en fysisk affære og vi er godt klar over at de i aften vil komme med alt hvad de har, samt lidt til. Vi skal virkeligt spille klogt og disciplineret. Vi skal være klar til at tage et ekstra hit, modtage en ekstra slashing og ikke hoppe med på vognen. Vi skal gå det ekstra skridt som det kræves for ikke at give Herning nogle unødvendige powerplays. Kan vi det, så kan vi også lukke serien i aften lyder det fra Kim Lykkeskov efter formiddagens video/taktikmøde.

Kampen i Herning starter kl 16.50 og kan streames (Link kommer op senere.)


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus