Søg

Movember støtter Team Rynkeby

Per Jessen, 2. november 2018, kl. 14:06

Det er november, og traditionen tro er der igen ”Movember” indsamling til hjemmekampene i FRØS Arena. I år er indsamlingen og donationerne til Team Rynkeby Sønderjylland.

– Det er igen vores fantastiske fanklub SønderjyskE Ishockey Support, som med Martin Lindley i spidsen gør et kæmpe stykke arbejde med indsamling, events, merchandise, konkurrencer og meget mere, fortæller marketingchef i SønderjyskE, Kell Haugaard, og fortsætter:

– Movember-aktiviteterne har været en god tradition i årevis i SønderjyskE Ishockey, hvor spillerne, deres koner og kærester hver år i november også har gjort en stor indsats.
Sammen med SønderjyskE Ishockey Support har vi besluttet at det indsamlede beløb i år skal gå til den lokale afdeling af Team Rynkeby og til fordel for børn med kritisk sygdom og deres familier. Det er et formål, som vi alle kan støtte, og vi håber, at tilskuerne vil tage godt imod, når folk med indsamlingsbøsserne kommer rundt i arenaen til alle hjemmekampene i november, slutter Kell Haugaard

Arkivfoto: Overrækkelsen af Movember 2017


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus