Søg

Movember har vokseværk

Per Jessen, 29. december 2016, kl. 13:12

Hvad der startede som en lille indsamling blandt SønderjyskE’s spillere har over årene udviklet sig, og årets Movember-check satte igen ny rekord.

Jens Kristian Sørensen fra Propa – Prostatakræftforeningen var den 22. december i SE Arena atter en gang for at modtage en check, og denne gang løb den op i 41.777 kr. Det var den tidligere SønderjyskE-back Daryl Andrews, som startede det hele tilbage i 2008, og året efter kom supporteren Martin Lindley ind i projektet, hvor han nu er tovholder.

– Det bliver større år for år, og flere og flere bakker op om det. Et stort tak til alle. Det er fantastisk, at vi igen slår rekorden. Vi har over årene vel samlet omkring 200.000 kr. ind til det gode formål, siger Martin Lindley.

Han takker samtidig SønderjyskE Ishockey Support, Kim Koch fra Haderslev Golfrestaurant, SønderjyskE, spillere og spillerkoner samt kærester og ikke mindst Derek Derek, der donerede en spillertrøje og havde sin far med på isen til overrækkelsen. Faren Doug Damon er selv ramt af sygdommen.

– Det var et flot punktum på årets indsamling at have Derek og sin far med til at overrække checken. Jeg glæder mig allerede nu til næste års indsamling, hvor vi arbejder på nogle nye tiltag, så vi igen kan slå rekorden, siger Martin Lindley undervejs i bilen til aftenens udekamp hos Rungsted Seier Capital.

Foto: A. Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus