Søg

Mike Little: Patrick Galbraith anbefalede klubben og dens fans

Lars Jensen, 1. august 2019, kl. 10:17

Her få dage før træningskampene starter en ny sæson op, har vi fået os en lille “sommer-snak” med nogle af vores nye importspillere.

Den første vi fangede var vores nye amerikanske back Mike Little.

Den 31 årige back kommer til klubben med erfaring fra Eastcoast ligaen, AHL, EBEL, DEL og DEL2, hvoraf de sidste 2 sæsoner er tilbragt hos Kassel Huskies i den næstbedste tyske række.

Vi ville naturligvis gerne høre, hvad det var der bragte Mike til netop SønderjyskE og hvad han får tiden til at gå med her om sommeren.

–  Min forlovede og jeg flyttede tidligere i år i hus, så jeg har har super travlt med at besøge familien og ikke mindst planlægge mit kommende bryllup og der skulle naturlivis også trænes, så jeg har virkeligt haft travlt. Valget faldt på SønderjyskE af flere grunde. Da jeg hørte at klubben var interesseret, så fangede jeg Patrick Galbraith som jeg spillede sammen med i Krefeld og han havde kun lovord tilovers om organisationen. Han fortalte at der var en god vinder kultur i klubben samt et stor opbakning fra klubbens fans. Han fortalte at organisationen blev drevet fantastisk lige fra top til bund. Det var vigtige faktorer der spillede ind, da jeg skulle vælge hold, så jeg synes SønderjyskE ligner et rigtigt godt match til mig.

Vi ville naturligvis også gerne vide hvilken slags spiller vi ville kunne forvente at se til den kommende sæson og hvordan Mike’s sommertræning forløber.

– Som spillertype, vil jeg nok sige at jeg er en ganske god allround back. En der er meget konkurencepræget og “kriger” hårdt hver aften. Jeg tilbringer det meste af min sommer i Nashville, hvor jeg i starten er på is et par gange om ugen og det intensiveres naturligvis som sæsonen nærmer sig. Når jeg ikke træner, så elsker jeg at være udendørs og tilbringer en hel del tid sammen med min familie og venner. Jeg kan også godt lide at arbejde udenfor og spille alt, der har med sport at gøre – lidt konkurrencemenneske er man vel fortæller Mike Little inden han slutter af med at fortælle at han glæder sig til at møde ind og spille for klubben samt at møde holdets supportere.

Træningskampene starter for SønderjyskE’s vedkomne d. 13 august med en udekamp imod Aalborg.

Første chance for at se Mike Little og resten af SønderjyskE på hjemmebane, er d 20 august imod lokalrivalerne fra Esbjerg.

MetalLigaens grundspil skydes igang i Frøs Arena med et brag af en kamp imod Herning Blue Fox d. 6 september.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus