Søg

Matt Prapavessis har mange gode minder fra sidst, men……..

Lars Jensen, 11. august 2020, kl. 9:30

Der var med garanti mange der igår mandag kl. 11.13 jublede, da pressemeddelsen om at Matt Prapavessis var tilbage, tikkede ind.

Normalt snakkes der lidt i krogene, når der er en ny spiller er på vej og især hvis det er en af de lidt bedre – men her kom det lidt som lyn fra en klar himmel, at den populære back returnerede til SønderjyskE.

Med den sæson “Prapa” fyrede af i Norge, så må det også betegnes som et stort scoop af sportschef Kim Lykkeskov og cheftræner Mario Simioni at hente den stærke back tilbage. Matt blev ikke kun den bedste +/- spiller i Norge med +40, han endte på en delt 11 plads på topscorerlisten og han var sammen med Nolan Zajac ligaens mest scorende back.

Vi hev naturligvis straks fat i Matt, for at høre hvad der bragte ham tilbage.

– Der var mange faktorer der spillede ind og gjorde at vi endte i Vojens igen. Jeg havde et rigtigt godt forhold til både spillere, træner og staben omkring holdet da jeg var her sidst og der er de fleste her heldigvis endnu. At spille foran klubbens fans var i særklasse og så følte både jeg og min familie os godt tilpas i lokalsamfundet i Vojens – Når spillere returnere og andre skriver en fler-årig kontrakt, så viser det også hvor specielt det er at spille her.

Sidst Matt spillede i SønderjyskE blev han valgt som all-star back, men der er stadigvæk en ting der plager ham.

– Vi har mange rigtigt gode minder fra sidste gang vi var her og det absolut bedste minde er at vores datter blev født her. Så det gør det jo til et speciel sted og endnu mere specielt at vi nu skal tilbage, men der altså også den der bitre smag i munden efter at vi tabte DM finalen til Rungsted og derfor ser jeg da frem til at komme tilbage og forsøge at få den smag slettet.

– Både jeg og min kone glæder os til at være tilbage i Vojens og så er jeg jo ekstremt spændt på at få startet en ny turnering op. Jeg håber alle vores fans har haft en go og sikker sommer og så håber jeg at vi inden længe kan have dem alle tilbage i hallen til at lave noget larm når vi spiller – jeg glæder mig til at se både dem og alle jer andre igen.

Matt var endnu ikke 100 % sikker på hvornår han lander i Danmark, men der arbejdes hårdt i kulissen på at få ham og hans familie herover hurtigst muligt.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus