Søg

Mario Simioni:”Vi får brug for vores fans i weekenden”

Lars Jensen, 13. november 2019, kl. 20:03

På fredag smides første puck til Continental Cup’en i Frøs Arena – en turnering som både spillere og cheftræner Mario Simioni glæder sig til.

– Jeg synes det er en utrolig spændende turnering for både holdet og ikke mindst for vores fans. Der er 2 hold der går videre til finalen og det bliver ingen let opgave. Vi kender ikke så meget til vores første modstander som er Ferencvaros, men vi vil naturligvis forberede os med noget video materiale i de næste par dage. Amiens er et hold med masser af canadiere med en fransk baggrund, som jeg ved alle er gode skøjteløbere og de har kun tabt 2 kampe i denne sæson. Nottingham er et super stærkt hold som lige har slået de regerende mestre fra Belfast i 2 kampe i weekenden og dem slutter vi af med søndag. Det er alle hold som vi kan slå, hvis vi spiller vort bedste spil, men vi kan også tabe til dem alle, hvis ikke vi ikke er på toppen, så det bliver 3 svære, men spændende dage og skal vi have en chance for at gå videre, så får vi brug for hjælp for vores fans.

– Vi ved at bla. Nottingham kommer med en masse fans og det værste der kan ske, er hvis de får os til at føle at vi ikke er på hjemmebane, så jeg håber der dukker en masse fans op og ikke kun bag vores boks, men også overfor på sponsor-langsiden.
Men jeg glæder mig som sagt, jeg synes det er stor udfordring for både spillere og træner-team og jeg ville da blive rigtig glad hvis det lykkes os at gå videre til finalen – vi har været i finalen før og der gav det en bronzemedalje i Minsk.

– Vores fans må jo også glæde sig til at se nogle nye hold fra andre ligaer og dermed kunne sammenligne os med dem og vi ved fra før, at det også er noget af en fan-fest, hvor alle 4 holds fans fester sammen efter kampene – den mulighed får de jo i foyeren, hvor der er en DJ og fanzone.

Kampprogrammet ser således ud:

15/11 kl. 16.00 Nottingham – Amiens
15/11 kl. 19.30 SønderjyskE – Ferencvaros

16/11 kl. 16.00 Nottingham – Ferencvaros
16/11 kl. 19.30 SønderjyskE – Amiens

17/11 kl. 15.00 Amiens – Ferencvaros
17/11 kl. 18.30 SønderjyskE – Nottingham


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus