Søg

Mads Lund klar til sin 16. sæson i SønderjyskE

Jacob Ravn, 7. maj 2019, kl. 5:30

Mads Lund og SønderjyskE Ishockey har lavet endnu en kontraktforlængelse, så Vojens-knægten efter sommerferien er klar til sin 16. sæson i SønderjyskE.

En af de helt store profiler og kulturbærere i SønderjyskE ishockey står også klar på isen i næste sæson.

Mads Lund har været en del af ligaholdet i Vojens, siden han debuterede som 15-årig i 2004, og efter sommerferien er nu 30-årige Mads Lund klar til sin 16. sæson i træk for SønderjyskE.

– Han har været med i alle årene, og vi er glade for, at han tager endnu et år her i Vojens. Han har stadig sult, lyst og tid til at give det et år mere på fuld knald.

– Han er en vigtig og efterhånden også rutineret spiller på holdet, og det betyder også, at han kan hjælpe de unge spillere, der kommer ind. Derfor er vi også glade for, at han tager endnu en omgang med holdet, siger sportschef Kim Lykkeskov.

Mads Lund har det seneste år både været familiefar og ishockeyspiller, og efter en god sæson med SønderjyskE er han kommet frem til, at han fortsat godt kan forene de to ting.

– Der er mange overvejelser, når man vælger at skrive en kontrakt, og i mit tilfælde har det handlet meget om samværet med min datter. Vi er til tider meget væk på nogle trælse tider af døgnet i løbet af sæsonen, når du har et barn, men da jeg kom frem til, at jeg i hvert fald har et år mere i mig, var valget ikke så svært, for SønderjyskE er den seneste klub, jeg vil spille for.

– Vi har haft nogle hårde år resultatmæssigt, men den seneste sæson var et rigtigt sjovt år, selv om det ”kun” endte med en sølvmedalje. Det har været med til at gøre valget om en forlængelse lidt nemmere, siger Mads Lund.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus