Søg

Mads Eller strålede med 2 scoringer mod sine tidligere holdkammerater

Lars Jensen, 27. oktober 2020, kl. 21:12

Et decimeret SønderjyskE holdt målfest på en aften, hvor Rødovre blev hjem med et 8-3 nederlag og  hvor Mads Eller strålede og gjorde det onde mod sine tidligere holdkammerater med 2 mål og 1 assist.

Det var hjemmeholdet der kom bedst fra start og i de første 5 min så man ikke meget til udeholdet i den ene halvdel af banen. Helt efter spil og chancer var det også Steffen Frank der kunne bringe hjemmeholdet foran, efter et godt ping-pong spil med Daniel Nielsen og Mads Eller.
Rødovre fik sig arbejdet tilbage i kampen og det brændte da også på da de lidt over halvvejs i perioden fik et powerplay, men et øjebliks uopmærksomhed gav en friløber til Steffen Frank, der kunne score til 2-0 i undertal.
Rødovre kom sig dog hurtigt, for allerede 23 sekunder senere, kunne Nicklas Carlsen rette et skud af tæt under mål helt uden chancer for Patrick Galbraith i SønderjyskE målet. Kun 44 sekunder senere var den gal igen. Et kiks i offensiv zone gav Rødovre en 3 mod 1 situation, som de stensikkert udnyttede til at udligne til 2-2.
Det var også stillingen efter 1. periode.

Begge hold arbejdede godt fra starten af 2. periode og selv om det ikke var chancer der manglede, så skulle vi hen til det 31 minut inden der kom en scoring. Har var Matt Prapavessis stødt med frem og satte pucken op i nettaget efter et godt oplæg af Brown og Harms. Der skulle kun gå 22 sekunder mere inden Mads Eller fik scoret sit debut mål for SønderjyskE. Via sin fart og styrke fik han selv skabt plads og kunne stille og roligt ligge pucken ind under Janis Voris i Rødovre målet. SønderjyskE satte et stærkt pres ind og i små 3 min. mindede det om powerplay i Rødovres zone, men et nyt powerplay gav dog sjællænderne chancen i overtal og denne gang fik Nicklas Carlsen reduceret til 4-3 efter at Patrick Galbraith havde hevet et par store redninger ud af ærmet. Lidt over 1 min. senere fik hjemmeholdet chancen i powerplay og igen var Mads Eller på pletten og med sin 2 scoring i kampen, kunne han gøre det til 5-3. Det var også stillingen efter 40 minutter. Den stilling kunne godt have været større, om SønderjyskE havde været en anelse skarpere i deres afslutninger, men Janis Voris gjorde det godt i Rødovre målet.

3 periode blev en lidt rodet en af slagsen. Tempoet var der ikke noget at udsætte på, men der blev delt chancer ud i begge ender. Heldigvis for hjemmeholdet var de bedst til at udnytte chancerne og med mål af Daniel Galbraith, Yannick Vedel og Rene Holm kunne de hente 3 point, som der skulle arbejdes mere for en ciffrene umiddelbart fortæller.

Nu venter der et back-to-back opgør mod Frederikshavn White Hawks og selv om der, er det vi med sønderjyske besindighed vil kalde for mandskabs mangel, så er der chancer for point, men så skal de personlige fejl minimeres og der skal strammes op i defensiven,

SønderjyskE – Rødovre Mighty Bulls 0-0 (2-2, 0-0, 0-0)

06:23 1-0 Steffen Frank (Nielsen, Eller)
15:43 2-0 Steffen Frank (Uass.) SH1
16:06 2-1 Nicklas Carlsen (Illeman, Klarskov)
16:50 2-2 Brett Welychka (Cheek, Klarskov)
30:37 3-2 Matt Prapavessis (Brown, Harms)
30:59 4-2 Mads Eller (Galbraith)
35:08 4-3 Nicklas Carlsen (Uass.) PP1
37:15  5-3 Mads Eller (Lyø) PP1
42:55 6-3 Daniel Galbraith (Brown, Vedel)
51:47 7-3 Yannick Vedel (Harms)
52:16 8-3 Rene Holm (Prapavessis, Eskildsen)

Udvisninger:

SE:

3 x 2 min.

RMB:

2 x 2 min.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus