Søg

Mads Eller skriver med SønderjyskE Ishockey

Jacob Ravn, 7. september 2020, kl. 12:00

Mads Ellers seneste udenlandsophold gik ikke som håbet, og den 25-årige forward vender derfor hjem til Metal Ligaen, hvor han har skrevet kontrakt med SønderjyskE Ishockey for den kommende sæson.

SønderjyskE Ishockey får nu tilgang af Mads Eller, som ellers havde sat kurs mod Kasakhstan, hvor han skulle tørne ud for Saryarka Karaganda i den russiske VHL-liga, men det ophold er nu afsluttet, inden det rigtigt kom i gang.

Det betyder, at SønderjyskE Ishockey kan sikre sig den 25-årige forward, som allerede var på sportschef Kim Lykkeskovs blok, inden Eller valgte at forfølge drømmen om et nyt udenlandseventyr.

– Jeg talte med ham i sommer, hvor vi også var forholdsvis tæt på en aftale, men det gik i vasken, da han gerne ville prøve sig af i udlandet. Siden har vi holdt kontakten, og nu er situationen, som den er, og det giver os muligheden for at tilknytte ham til holdet, og vi glæder os meget til at arbejde med ham. Han kommer med en enorm sult, og han vil gerne have startet ordentligt op igen, efter det ophold han har haft, siger Kim Lykkeskov.

– Han bringer en masse fart og fysik, og han er en god allround-spiller, der også kan bruges i overtal og undertal. Hvor han skal bruges, er ikke til at sige nu, men han giver os en ekstra dimension breddemæssigt og rutinemæssigt, som det ser ud på holdet lige nu.

– Han bringer en passion for spillet, og det er noget, vi godt kan lide at se i Vojens. Han er garant for det hårde arbejde, og han er ikke bange for at være derinde, hvor det gør ondt, siger Kim Lykkeskov.

Mads Eller ankommer tirsdag til Vojens og Frøs Arena.

FAKTA
Mads Eller
Position: Forward
Født: 25. juni 1995 (25 år)
Land: Danmark
Højde: 186 cm.
Vægt: 93 kg.
Tidligere klubber: Rødovre, Frölunda HC, Edmonton Oil Kings, Adirondack Thunder, Windsor Spitfires, Gentofte Starts, Rødovre Mighty Bulls, Saryarka Karaganda


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus