Søg

Lynhurtig canadier tilbage for SønderjyskE

Kell Haugaard, 28. april 2017, kl. 5:30

Lynhurtig canadier tilbage for SønderjyskE

De ishockeyglade sønderjyder kan allerede nu begynde at glæde sig til et gensyn med den canadiske humørbombe og skøjteekvilibrist Greg Gibson.
Han kom til SønderjyskE i januar fra et ophold i tysk ishockey (Starbulls Rosenheim og Bietigheim Steelers, red.), og tilførte omgående masser af speed og energi til den lyseblå offensiv.
Sportschef Kim Lykkeskov glæder sig over, at det lykkedes at få den canadiske forward retur til Vojens:
– Greg Gibsons spillestil passer til det system og den måde, vi gerne vil spille i SønderjyskE. Vi vil gerne spille tempofyldt og publikumsvenlig angrebshockey, og her matcher hans speed og kløgt perfekt.
Han er en smart spiller, som i hans kun andet år i europæisk ishockey fortsat kan lægge lag på sin udvikling, siger Kim Lykkeskov, og fortsætter:

– Greg Gibson har også en god personlighed, hvor hans gode humør og lyse sind er gode egenskaber at have med i bagagen til de mørke måneder og ikke mindst, når der er modvind på cykelstien.
Samtidigt med at han er dybt professionel, møder han altid op med en positiv og smilende attitude og det smitter af på kollegerne i omklædningsrummet.
Greg Gibson har et stort potentiale, og vi håber, at vi både kan hjælpe ham med at få dette forløst her i klubben og videre i hans karriere, som det har været tilfældet med andre lyseblå profiler som f.eks. Brock Hooton, Cory Quirk og Dustin VanBallegooie, slutter Kim Lykkeskov.

Fakta Greg Gibson
Nationalitet:    Canada
Alder:             26 år (11.01. 1991)
Højde:            178 cm.
Vægt:             79 kg.
Position:         Forward/Center
Fatning:          Venstre
Kontrakt:        30.06. 2018
Trøjenr:           ikke oplyst
Statistik:         www.eliteprospects.com
Tidligere klubber: Amarillo Bulls, Robert Morris University, Florida Everblades, Starbulls Rosenheim, Bietigheim Steelers, SønderjyskE.

FOTO: Annemette Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus