Søg

Lokalopgør skyder slutspurten i gang

Per Jessen, 13. februar 2017, kl. 21:47

Landsholdspausen er slut, og tirsdag aften kl. 20.30 gælder det lokalopgøret hjemme i SE Arena mod formstærke Odense Bulldogs.

De fynske gæster kommer til Sønderjylland med en imponerende stime af resultater. Gæsterne har fået point i 17 af de sidste 20 kampe. Med fem kampe tilbage af grundspillet er SønderjyskE i tæt kamp om en plads i top fire, som sikrer hjemmebanefordel i slutspillet. Det er dog historisk tæt i Metal Ligaen, og slutspurten i grundspillet er for alvor i gang.

– Vi vil gerne have en god fornemmelse, når slutspillet starter og komme ind i det med masser af momentum. Vi skal ud og spille de sidste kampe, som var det slutspillet, siger cheftræner Dan Ceman.

En enkelt af SønderjyskE-spillerne var med landsholdet, og først sent søndag aften landede Thomas Spelling i hjemmet efter næsten et helt døgn på farten og en lang hjemrejse fra Sydkorea. Han har ikke noget imod, at kampen er rykket til 20.30. Det giver ham en time mere til at blive frisk efter en hård uge med jetlag.

– Det var en hård, men også god tur. Vi spillede rigtigt godt i de to sidste kampe. Det var også dejligt at få scoret et mål, siger Thomas Spelling, som kom på måltavlen i den sidste kamp mod Ungarn.

Tyler Gotto har fået en enkelt kamps karantæne, og er derfor ikke med. Thomas Buchardt Andersen og Jan Bigum er udpeget til at agere hoveddommere i lokalopgøret.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus