Søg

Lige ved og næsten

Jesper Klitgaard, 26. november 2019, kl. 22:11

SønderjyskE gav topholdet kampe til stregen, da de to hold her til aften dystede om tre point i metalligaens grundspil. Det var først grundet to meget sene scoringer, det ene i tomt mål, at hjemmeholdet fortsat kan kalde sig ubesejrede i gigantium i denne sæson. Nordjyderne vandt 4-2.

Det skete efter en kamp, hvor SønderjyskE var presset i hele første periode, men hvor Nicolaj Henriksen tog godt fra. Først blev Julian Jakobsen sikkert reddet på en friløber, mens Thomas Spelling også havde store muligheder for at bringe sit hold foran.

Istedet blev det Mads Lund, som efter 16 minutters spil, konverterede et powerplay efter blot 16 sekunder, og under et minut senere, kunne Oliver Gatz Nielsen bringe SønderjyskE foran med to, da hans afslutning ramte Georg Sørensen i ryggen og herefter røg ind i mål.

Den stilling holdt helt hen til tredie periode, hvor Aalborg til sidst fik pucken forbi Nikolaj Henriksen. Seks minutter før tid fik hjemmeholdet så udlignet, og bedst som alle troede at kampen skulle i forlænget spilletid, fik piraterne udnyttet en undertalssituation til at bringe sig på 3-2.

SønderjyskE forsøgte til sidst at trække målmanden, men måtte se Mikkel Højbjerg score til slutstillingen 4-2.
Drengene vil helt sikkert have ønsket dem et anderledes resultat, men kan se tilbage på en kamp, hvor man med marginalerne på deres side kunne have fået point med hjem fra den svære udebane.

– Det var et hårdt nederlag. Vi giver et stærkt Aalborg-hold kamp til stregen, men nogle forkerte beslutninger i tredje periode koster os dyrt, siger sportschef Kim Lykkeskov.

Han ærgrede sig over hjemmeholdet blev sat i gang efter en tabt faceoff i egen zone, og så blev et powerplay i slutminutterne heller ikke forvaltet godt nok. På positivfronten var de to mål.

– Vi scorer et fint powerplay-mål og så scorer vi efter en faceoff. Man kan sige, at det var to indstuderede mål. Nu skal vi hjem og sunde os og så rette fokus på fredagens hjemmekamp mod Herlev, siger Lykkeskov.

Der er kampstart fredag kl. 19.30 i Frøs Arena mod Herlev Eagles.

arkivfoto


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus