Søg

Lige ved og næsten gav ingen point

Jesper Klitgaard, 14. februar 2017, kl. 23:36

SønderjyskE fik noget ufortjent ikke point ud af anstrengelserne, da holdet her til aften måtte se sig slået med 2-4 på hjemmebane af Odense Bulldogs. Defensiven var igen ramt af skader og sygdom, men det til trods spillede de lyseblå en flot kamp og havde fortjent en bedre skæbne.

SønderjyskE var, som omtalt, grundet sygdom nødsaget til at stille med fem backer, hvoraf den ene, Nikolaj Carstensen, lige havde rejst sig fra sygesengen. Det så dog ikke ud til at gøre så meget ved indstillingen hos de resterende holdkammerater, for det var et hjemmehold som kom ud med god portion vilje og energi fra kampens start. Harrison Reed var tæt på at bringe hjemmeholdet i front, men det var gæsterne som med et decideret kludemål fik det første mål, da Dale Mitchell fik skrabet pucken over stregen.
SønderjyskE fortsatte dog den viljestærke indstilling, og Derek Damon var i flere omgange tæt på at udligne gæsternes føring, men det forblev ligeved og næsten.
Det blev til gengæld lidt mere end lige ved og næsten, da Kim Lykkeskov, i overtal, satte sidste stav på pucken på et fremragende oplæg fra Greg Gibson og dermed var udligningen en realitet.

Det var også en ganske lige start på de midterste tyve minutter, hvor gæsterne stillede sig lidt mere tilbage i banen og dermed overlod initiativet til de lyseblå, men mere end et par halve chancer blev det ikke til.
Odense ville dog også lege med, og Mikkel Ankjær Nielsen kunne bringe hundende foran efter et flot solomål. Det fik blot hjemmeholdet endnu længere frem på banen, og satte med flere gode tacklinger et godt pres på Odense som dog også var ganske farlige og Joni Myllykoski måtte bl.a. have stolpen til  hjælp for at holde gæsterne fra yderligere scoringer.
Det kunne Tadeas Galansky i den modsatte ende dog ikke, da Derek Damon fik en lang tværpasning fra Thomas Spelling og satte Andres Pedersen godt og grundigt af, for slutteligt at ligge pucken under gæsternes keeper til en fortjent udligning.

Tredie periodes start blev en meget tæt affære med få åbne chancer. Tempoet var, efter at have været ganske højt i de to første periode, faldet en anelse og der var flere tilfældige pucke i både midtzonen og foran begge mål. Sådan en førte også til gæsternes mål, da en pasning foran Myllykoskis mål ramte en medspillers skøjte og pludselig lå fri til at Robin Sterner kunne skubbe den det sidste stykker over stregen.
SønderjyskE forsøgte med den korte tid der var tilbage at etablere et pres på gæsternes og kæden med Hobbs, Reed og Damon var også ganske tæt på i flere omgange, men marginalerne var ikke med de hårdt kæmpende spillere fra SønderjyskE. Dale Mitchell kunne sætte pucken i det tomme net, og kunne herefter køre i straffeboksen med en ti minutters straf for usportslig opførsel. Det var åbenbart ikke nok for Mitchell, der efter kampen var slut fik endnu en til samlingen for samme forseelse.

SønderjyskE fik desværre ikke point ud af kampen, men arbejdsindsatsen var mere end godkendt og havde fortjent mindst et point. Dette var også indtrykket fra både spiller og cheftræner, da der skulle gøres status efter kampen
Drengene kæmpede virkelig hårdt i dag, det er helt sikkert. Vi havde kun fem backer, hvoraf Nikolaj Carstensen spillede med feber, så der var rigtig megen istid til backerne i dag. Jeg synes at vi spillede en god kamp rent defensiv, hvor vi får dem holdt nede på få skud, men Odense er lykkedes med at score nogle meget vigtige mål på nogle meget vigtige tidspunkter, ikke kun i dag, men i hele sæsonen, lød det fra Dan Ceman efter kampen. Cheftræneren var tilfreds med arbejdsindsatsen og intensiteten, men så også nogle områder hvor holdet skal finpudses inden slutspillet går igang.Vi kommer til at spille en smule ustruktureret i perioder, hvor vi jagter nogle pucke vi ikke skal jagte. Det skal vi blive bedre til at styre, og vi skal spille en smule mere kontrollerende og struktureret i vores spil. Samtidig skal vi blive bedre til at omsætte de chancer vi skaber. Det er klart noget vi vil arbejde med i den kommende tid, lød det afsluttende fra Ceman.

 

Kampen i tal; SønderjyskE – Odense Bulldogs  2-4 (1-1,1-1,0-2)
10:10  0-1 Dale Mitchell
17:42  1-1  Kim Lykkeskov ass Greg Gibson & Thomas Spelling PP1
23:20 1-2  Mikkel Ankjær Nielsen
39:28 2-2 Derek Damon ass Thomas Spelling
51:32  2-3 Robin Sterner
59:56  2-4 Mitchell

Udvisninger:
SønderjyskE  2 x 2
Odense Bulldogs 4 x 2 & 3 x 10 (Ankjær Nielsen, Mitchell x 2) Game misconduct: Dale Mitchell

Skud:
SønderjyskE: 21
Odense Bulldogs: 15

Tilskuere: 2535 i SE-Arena i Vojens

Foto: A. Stollig

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus