Søg

Ligaen venter igen

Jesper Klitgaard, 19. november 2019, kl. 7:24

Det er ikke blevet til mange dages pause for SønderjyskE’s ishockeydrenge, som efter en hård weekend med 3 kampe på tre dage, allerede i dag trækker i kamptrøjerne igen. Det gør de for at møde Frederikshavn Whitehawks på udebane i en kamp, der kommer til at handle om at bide sig fast i top fire.

Hjemmeholdet er for nuværende på 3. pladsen, mens SønderjyskE indtager placeringen som nummer fem i den danske lige, men dog med et par kampe færre. Dette gør, at SønderjyskE med en sejr, kommer til at bringe sig tæt ind i topplaceringerne i metalligaen. Men mon dog ikke høgene fra nord, vil gøre deres til at forpurre SønderjyskE’s planer om at tage tre point med i bussen. Sidst SønderjyskE var på besøg, gav det efter en tæt kamp en sejr på 2-0 til Frederikshavn, så det er Simioni og Co der har revanche til gode. Læg da dertil i hatten, at Frederikshavn kommer ind til kampen med en sejr på 4-0 over Esbjerg i bagagen, så der venter SønderjyskE en hård kamp.

Dog kommer SønderjyskE ind til aftenens kamp med stor selvtillid, da de jo som bekendt i weekenden sikrede sig adgang til finalerunden i Continental Cup. Derfor er der lagt op til et brag af en kamp, når den første puck bliver smidt kl 19:00 i Nordjyske Bank arena.

Vi følger op på kampen her på siden, så følg med i løbet af imorgen

Arkivfoto


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus