Søg

Ligaen er tilbage med lokalbrag

Jesper Klitgaard, 10. februar 2020, kl. 15:31

SønderjyskE’s spillere har haft et par gode fridage, og har ellers fået trænet godt igennem her i landsholdspausen. Den meget fine januar er nu afløst af februar, og ligaen starter op igen med det sidste træk henimod slutspillet.

Det gøres med et ægte lokalbrag tirsdag aften, hvor Esbjerg Energy gæster Danmarks fineste skøjtehal, i endnu et lokalbrag. Der er altid noget særligt over disse kampe, hvor ingen af holdene vil gå fra isen som tabere, og da slet ikke med den tætte liga, der er i år.

SønderjyskE indtager i øjeblikket trediepladsen med fem point ned til Frederikshavn og med tre point op til Herning. Netop Herning tog en snæver sejr på 3-2 over Mario Simionis tropper, da de tog hold afsluttede før pausen, og selvom resultatet ikke var det ønskede, så var spillet langt hen af vejen ganske godt, og netop det spil skal findes tilbage igen, for alle ved at Esbjerg kommer med fuld power

– Jeg tænker at det bliver en tæt kamp. Derby kampe er bare noget helt specielt, hvor der er lidt ekstra tænding på. Esbjerg kommer altid hårdt fra start, så vi skal ud og have arbejdet kamppausen ud af kroppen hurtigt, lyder analysen fra Daniel Galbraith.

Der er kampstart kl 19:00 og dørene åbnes kl 18:00

Arkivfoto: Svend-Erik Boysen, sebfoto.dk


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus