Søg

Lee: Aalborg er ikke knockoutet endnu

Copus, 10. marts 2016, kl. 11:57

Mark Lee, der scorede to mål i tirsdagens sejr over Aalborg Pirates, ser frem til kvartfinale nummer fire, hvor SønderjyskE med en sejr kan booke en plads i semifinalerne. Selvom SønderjyskE fører 3-0 i kampe, så vil den canadiske forward ikke tage noget for givet.

– Det er ligesom i en boksekamp. Så længe du kan komme op på benene igen, så har du en chance, og Aalborg er rent ud sagt ikke knockoutet endnu. Vi har mange i omklædningsrummet, som har prøvet at vinde meget, og de ved også, at intet er afgjort inden den fjerde sejr. Jeg føler, at hele truppen er meget fokuseret på opgaven, siger Lee.

Han påpeger, at Aalborgs stærke førstekæde frem for alt ikke skal have for meget plads. Det lykkedes meget godt i tirsdagens 9-3-sejr.

– Vi havde brug for at komme hurtigt ud af starthullerne, og det lykkedes. Vores powerplay fik sat os i gang, og efterfølgende begyndte det hele bare at rulle, siger han.

Efter Daniel K. Hansen er blevet skadet har Marc Sørensen fået en del istid igen. Han fik blomster inden opgøret for sine 300 kampe og “roser” af Lee.

– Det var glædeligt, at alle kæder bidrog til sejren. Marc kom ind og spillede godt med nogle gode “plays” og et par store hits, Darcy lynede et par gange i powerplay, mens Hölli forecheckede og scorede et godt mål. Alt i alt en rigtig god kamp over hele linjen, og det skal vi bygge videre på, siger Lee.

Der er kampstart torsdag kl. 19.00 i Gigantium. Vinder SønderjyskE starter semifinalerne den 18. eller 22. marts i SE Arena. Trækker Alborg det længste strå, så venter i stedet en kvartfinale nummer fem på søndag kl. 15.00 i SE Arena. Et billetsalg til en femte kvartfinale vil starte fredag kl. 10.00.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus