Søg

Kynisme til forskel

Jesper Klitgaard, 6. december 2019, kl. 21:51

SønderjyskE startede som ild ud af en kanon, men måtte til sidst se gæsterne fra Rungsted Seier Capital tage de tre point, efter en kamp hvor gæsterne udnyttede deres chancer til fulde.

Mål, stolpeskud, og en puck der dansede på linien. Alt dette var tilskuerene i Frøs Arena vidne til, inden der var spillet to minutter af kampen, og til de flestes store tilfredshed, så var det i modsatte ende af hvor Nikolaj Henriksen huserede.
Anders Førster fik nemlig inden uret havde rundet den første omgang, sendt en lidt lusket baghånd afsted langs isen, og den sneg sig lige nøjagtig ind til Førsters mål nummer 50 for SønderjyskE, og det første i denne kamp for de lyseblå.

Rungsted fik sig kæmpet godt tilbage i kampen, men måtte se flere af deres skud blive enten blokeret, eller også sendt afsted fra forholdsvis ufarlige vinkler, og de store chancer de kom frem til tog Nikolaj Henriksen sig fornemt af.

Anden periode tilhørte gæsterne, som lagde et godt pres på SønderjyskE. Det var svært for de lyseblå at spille sig ud af det aggressive forcheck, som københavnerne lagde på hjemmeholdet, og derfor var det heller ikke ufortjent, at de kunne udligne midtvejs i perioden. Godt nok lugtede målet lidt af offside, men det kunne ikke fjerne billedet af, at perioden tilhørte Rungsted, der også fik tilkæmpet sig føringsmålet til 1-2 med et par minutter tilbage af perioden.

Det blev også 1-3, da William Boysen straffede en fejl i de bagerste rækker, og dermed så det unægteligt svært ud for lyseblå. Det fik gæsterne til at trække sig tilbage, og hovedsageligt koncentrere sig om at forsvare den to måls føring, de så fint havde fået sig tilkæmpet.

De kunne dog ikke forsvare sig imod Anders Førster, som i undertal havde sneget sig frem over isen, og igen igen kunne snige pucken ind over mållinjen. Dermed steg spændingsniveauet betragteligt, og det blev bestemt ikke mindre, da Rungsted måtte spille resten af kampen i undertal.

Det blev desværre ikke til flere scoringer, og dermed måtte SønderjyskE se gæsterne tage de tre point med hjem til whiskeybæltet

Kampen i tal: SønderjyskE – Rungsted Seier Capital 2-3 (1-0,0-2,1-1)
00:51  1-0 Anders Førster (uass)
30:11  1-1 Willy Raskob (Lucia)
38:11  1-2 Maria Lucia (Raskob, Pulli)
45:23  1-3 William Boysen (Moore)
57:22  2-3 Anders Førster (Frank, Mäkinen)

Udvisninger:
SønderjyskE: 5 x 2
Rungsted Seier Capital: 7 x 2 + 1 x 10 (Raskob) + 1 x 5 (Pulli)
Game misconduct: Juuso Pulli, Rungsted Seier Capital

Tilskuere: 2027 i Frøs Arena i Vojens.

Foto: Svend-Erik Boysen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus