Søg

Kvartfinaleserien skydes igang med et brag af en TV kamp mod Herning

Lars Jensen, 12. marts 2021, kl. 12:42

Endeligt starter det som både trænere, spillere og fans har ventet på – nemligt årets playoff.

Modstanderen hedder Herning Blue Fox og allerede nu ved man at der bliver tale om tætte kampe, fuld af intensitet – det bliver svært, men vores form er god og vi forlod grundspillet med en del kampe, der gav grund til optimisme.

– Det er nu det begynder, det som vi træner til om sommeren, det der gør at vi kommer igennem tunge måneder om vinteren, hvor det er mørkt når vi kommer, og mørkt når vi tager hjem.
Det er nu at det bliver sjovt, men det er også nu at det bliver virkeligt alvorligt.
Nu er der ikke plads til fejltagelser. Der skal være fuld koncentration fra første sekund og der skal arbejdes stenhårdt i minimum 60 minutter i hver kamp.
Alt det ved spillerne, så lige nu glæder vi os allermest bare til at komme igang – vi er naturligvis kede af at vi ikke kan få 5000 fans med i arenaen, men vi ved at i følger os hjemmefra på TV og via stream og vi spiller altså også det her playoff for jer lyder det fra sportschef Kim Lykkeskov inden dagens kamp mod Herning.

Kvartfinaleserien mod Herning Blue Fox skydes igang i aften kl. 19.30 og dommerduoen er Mads Frandsen og Niclas Lundsgaard.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus