Søg

Kun målene manglede

Per Jessen, 4. marts 2017, kl. 0:14

SønderjyskE spillede en god kamp hos Esbjerg Energy, da slutspillet blev skudt i gang fredag aften. Det er dog mål, som afgør ishockeykampe, og værterne vandt 2-1 efter to scoringer i powerplay. Allerede på søndag kan SønderjyskE få udlignet serien, når det kl. 19.00 gælder opgøret hjemme i SE Arena.

Det har været svært at score mod SønderjyskE i de seneste kampe, og det kunne Esbjerg heller ikke i aften i spil fem mod fem. Vestjyderne var dog skarpest i “special teams”, over- og undertal, og da SønderjyskE manglede den sidste skarphed i afslutningerne, og undetal så endte det med et snævert nederlag. Indsatsen var dog opløftende, og Esbjerg kan takke en velspillende Nicolaj Henriksen for, at Danny Hobbs blev eneste målscorer.

Fra kampens start viste SønderjyskE tænder, og hurtigt stod der 5-0 på skudstatistikken i sønderjyderne favør. Ind ville pucken bare ikke. Især Harrison Reed havde hjemmeholdet svær ved at styre, men da SønderjyskE blev ramt af kampens første udvisning kom kampens første mål kort før udvisningen var udløbet. Det var lidt imod spil og chancer, at Esbjerg kom først på måltavlen.

Anden periode, der var mere jævnbyrdig, bød på en målchance af de helt store til Derek Damon. I tredje periode pressede SønderjyskE godt på igen, og Henriksen stod et par gange nærmest på hovedet i målet på vej mod sine 35 redninger. Det så for alvor svært ud, da Esbjerg scorede med under fem minutter tilbage i endnu et powerplay bag en ellers velspillende Joni Myllykoski.

Efter en timeout i slutminutterne lå pucken endelig i Esbjergs målnet, og så kunne de mange medrejsende supportere endelig juble, men Hobbs’ mål forblev kampens sidste. Der er dog ingen grund til at hænge med hovedet. Søndag venter en tætpakket SE Arena i Vojens, og set i lyset af aftenens opbakning på lægterne og indsatsen på isen, så er mulighederne gode for at komme på tavlen.

Esbjerg – SønderjyskE 2-1 (1-0, 0-0, 1-1)
1-0 16:19 Kodie Curran (Fiddler, Nixon) PP
2-0 55:34 Søren Nielsen (Knackstedt, Martindale) PP
2-1 58:26 Danny Hobbs (Spelling, Gotto)
Udv.: EE 2×2, SE 3×2
Skud: 24-36
Tilskuere: 2.591


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus