Søg

Kun Borring fik noget med hjem

Per Jessen, 27. november 2020, kl. 23:02

SønderjyskE spillede en rigtig fin udekamp hos Esbjerg Energy fredag aften, men måtte rejse hjem uden point i bussen. Vestjyderne vandt et tæt opgør med 5-3 efter scoring i tomt mål i slutsekunderne.

Efter kampen blev Esbjerg-målmand Mads Søgaard ikke overraskende kåret som Man of the Match, for han var om noget stopklodsen for et velspillende SønderjyskE-hold.  Flere gange måtte den NHL-draftede målmand hive fantomredninger frem ligesom stolperne også stod i vejen. Nederlaget gjorde ondt – også hos Mathias Borring Hansen, som inden kampen ellers fik en flot hæder. Olaf Eller overrakte den unge SønderjyskE-forward prisen som Årets Unge Spiller i Metal Ligaen 2019-20.

– Jeg er glad og stolt over hæderen. Det er altid dejligt med et skulderklap, men lige nu er jeg skuffet over nederlaget, og det overskygger det lidt. Vi havde fortjent en bedre skæbne, siger Mathias B. Hansen.

SønderjyskE virkede til at have godt styr på begivenhederne, da Esbjerg pludselig kom foran efter syv minutter. Værterne udnyttede en tre mod to-situation, og så var Nicolaj Henriksen prisgivet i SønderjyskE-målet. En spand kold vandt i hovedet, og netop som SønderjyskE var ved at arbejde sig ind i kampen igen blev det endda 2-0 til hjemmeholdet.

Heldigvis pustede Martin Eskildsen nyt liv i kampen, da han scorede et powerplay-mål i sidste minut af første periode. Den store forward var hurtig over en returpuck og kunne notere sig sit ottende sæsonmål. I anden periode stod der SønderjyskE på det meste, men enten stod stolperne eller Søgaard i vejen, og så kunne Esbjerg genetablere føringen på to mål stik imod spil og chancer.

SønderjyskE stillede til kampen op uden backerne Matt Prapavessis og Daniel Galbraith, men heldigvis var Mike Little tilbage. Den elegante amerikaner fik reduceret med sæsonens første scoring, der blev hamret ind bag Søgaard. Dermed valt at åbent inden tredje periode, men med fem minutter tilbage kom Esbjerg igen foran med to mål, og det blev afgørende. SønderjyskE lagde sig dog ikke ned, og med Henriksen ude af målet fik man reduceret endnu en gang. Der var dog blot 16 sekunder tilbage på uret, men nok til Esbjerg kunne nå at lukke kampen med en scoring i tomt mål.

Næste opgør er allerede den 1. december, hvor Frederikshavn White Hawks er værter, og fredag den 4. december kommer Herning Blue Fox til Frøs Arena i Vojens.

Esbjerg – SønderjyskE 5-3 (2-1, 1-1, 2-1)
06:48 1-0 Andreas Grundtvig (Vandane,  Corcoran)
16:52 2-0 Anders Koch (Puffer)
19:13 2-1 Martin Eskildsen (Nielsen, Frank) PP
29:39 3-1 Simon Grønvaldt (Shaw, Wejse)
33:59 3-2 Mike Little (Brown,  Frank)
55:06 4-2 Adam Cracknell (Scheel)
59:44 4-3 Victor Rollin Carlsson (Brown) PP
59:51 5-3 Cam Knight (Cracknell) EN
Udv.: EE 5×2, SE 3×2 + 1×10 (Eller)
Tilskuere: 375

Foto: Danmarks Ishockey Union


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus