Søg

Krog-comeback og klar til onsdagens skæbnekamp i 1. Division

Per Jessen, 6. marts 2017, kl. 14:24

Kasper Krog var efter en skadespause igen tilbage på isen, da talentholdet i 1. Division i weekend spillede kvartfinalekampe på udebane mod Gladsaxe. Krog havde en stor andel i, at det unge Vojens-hold vandt den livsvigtige tredje kamp med 2-1 efter straffeslag.

– Fysisk føler jeg mig klar igen, men jeg mangler lige lidt finpudsning rent mentalt og spillemæssigt. Jeg var med som backup for Joni i  den sidste grundspilskamp mod Rungsted. Det var dejligt, at jeg kunne få lov til at få et par kampe her i weekenden, forklarer Krog.

Med lørdagens sejr står der nu 1-2 i kampe i serien bedst af fem. De to hold mødes allerede på onsdag kl. 19.00 i SE Arena (gratis entré), hvor en Vojens-sejr er kravet i forsøget på at fremtvinge en femte og afgørende kamp torsdag aften i Gladsaxe. Krog melder sig da også klar til onsdagens brag.

– Vi spillede en god kamp lørdag, og jeg tager det jeg skal, og så kan alt jo ske i straffeslag. Nu må vi se hvad der sker på onsdag, men vi har gode muligheder for at fremtvinge en afgørende kamp, siger Krog.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus