Søg

Koncentreret indsats gav tre point – Topbrag søndag

Jesper Klitgaard, 28. september 2019, kl. 8:44

SønderjyskE fik sig spillet op på andenpladsen i den bedste danske liga, da de fredag aften besejrede Herlev Eagles på udebane med 3-2.
Det skete efter en kamp, hvor koncentrationen var på plads fra kampens start, og hvor tempoet fra begge mandskaber var højt. Det gav en intens og tæt første periode, hvor der ikke var de store åbne chancer, og hvor begge målmænd tog godt fra.
Det var dog Emil Jidskog i hjemmeholdets mål, der først måtte hente pucken ud af eget net, da Steffen Frank gik direkte på mål udefra og sendte pucken i nettet.

Det gav ro på spillet, hvilket kun blev bedre af, at både Mike Little og Macgregor Sharp øgede SønderjyskE’s føring til 2- og 3-0. Hjemmeholdet var af flere omgange tæt på at reducere, men Nicolaj Henriksen holdt hans bur rent indtil tredie periode, hvor ørnene nåede at reducere to gange, før SønderjyskE fik kørt sejren hjem, den fjerde på stribe.

Det var naturligvis også en tilfreds sportschef, der kunne gøre kort status efter kampen:
– Det var den bedste 1. periode vi har spillet i denne sæson. Drengene kæmper for hinanden og for holdet derude, så vi kan ikke andet end være tilfredse med at vi kommer til Herlev og får tre point med hjem, mod et stærkt spillende hjemmehold, lød analysen fra sportschefen.

Den koncentration bliver der for alvor brug for, når ligaens tophold gæster Frøs Arena på søndag. Aalborg Pirates har spillet aldeles fremragende og fører ligaen ned til SønderjyskE med 5 point.
Senest gik det ud over Rødovre, der måtte tage hjem fra det nordjyske med et nederlag på 4-1.

Derfor er der lagt op til et godt topbrag mellem nummer et og to, hvor der med garanti vil være godt med tempo og intensitet gennem samtlige 60 minutter. Drengene får brug for al den støtte de kan trække, så vi håber selvfølgelig på at se så mange af jer i arenaen søndag eftermiddag.

Kampen starter kl 13, og dørene åbnes en time før.

Arkivfoto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus