Søg

Knebent nederlag på den midtjyske hede

Lars Jensen, 22. december 2019, kl. 18:10

Trods en stærk holdindsats blev det desværre ikke til point i Herning, hvor hjemmeholdet med 2 scoringer i starten af 3. periode afgjorde kampen til deres fordel.

2034 tilskuere havde fundet vej til Kvik Hockey Arena i Herning og hvis de kom for at se 60 minutters ishockey i et højt tempo med masser af fight, så er de ikke gået skuffet hjem.

SønderjyskE var til kampen uden Daniel Kønig, Anthony Nigro, Christian Silfver og Patrick Galbraith.

Herning Blue Fox kom sædvanen tro blæsende ud fra start, men stille og roligt fik SønderjyskE arbejdet sig godt ind i kampen og inden perioden var omme, stod man egentligt med fornemmelsen at det var Blue Fox der skulle være mest tilfredse med 0-0 ved pausen.

2 Periode var knapt inden MacGregor Sharp testede Simon Nielsen i Blue Fox – hjemmeholdet fik ikke ordentligt clearet inden Rasmus Lyø drejede rundt på en tallerken og med et tørt hug ind mellem venner og fjender gjorde det til 0-1 til SønderjyskE.
Målet udløste et længevarende Blue Fox pres, men defensiven stod godt og det der slap igennem tog Nicolaj Henriksen sig af – SønderjyskE fik sig endnu engang arbejdet godt tilbage, men desværre fik vi ikke lukket kampen på bare en enkelt af flere ellers gode tilspillede chancer.

En fejl i egen zone gav Blue Fox en gylden mulighed for udligning, som de stensikkert udnyttede uden chance for Henriksen i SønderjyskE målet. Endnu en fejl i et powerplay gav herning et undertalsmål og så blev det svært mod et hjemmehold der gav deres defensiv fuldt fokus.
Jan Jensen der i Mario Simioni’s fravær var udnævnt til cheftræner, satsede og trak Nicolaj Henriksen ud med halvandet minut tilbage, men desværre kastede det ingen scoring af sig.

Alt i alt en rigtig god udebanekamp der blev spillet i et højt tempo med god disciplin samt arbejdsindsats og som med blot en smule medgang, ville have kastet point af sig – nu skal der holdes juleferie og så mødes holdet igen d. 26 december og gør klar til kampen d. 27 december imod Aalborg Pirates.

Herning Blue Fox – SønderjyskE 2-1 (0-0,0-1, 2-0)

20:24 0-1 Rasmus Lyø (MacDonald, Sharp)
41:10   1-1 Markus Jensen (MacMillan)
45:28 2-1 Cam Brace (Weichel, Nielsen)

Udvisninger.
Herning: 3×2 min
SønderjyskE: 3×2 min

Tilskuere: 2034


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus