Søg

Kasper slog krogen i høgene

Jesper Klitgaard, 18. november 2016, kl. 22:28

En flot og yderst disciplineret defensiv banede vejen for en fantastisk sejr over Frederikshavn White Hawks, der ikke alene gav tre point, men også gav Kasper Krog hans første shut-out i den bedste danske række.

Det var på forhånd forventet at det ville blive en tæt affære mellem de to mandskaber, og kampens indledning gav ikke anledning til at ændre på den opfattelse. Begge hold stod ganske disciplineret og tillod ikke mange chancer, og de få skud der kom, blev aldrig rigtigt farlige for de to holds målmænd.

Farligt blev det dog da SønderjyskE første gang kom i overtal. Efter en lidt stille start på powerplayet, fik hjemmeholdet godt gang i de hurtige pasninger, hvilket splittede gæsternes forsvar helt af, hvorefter Harrison Reed med et godt svirp smed pucken forbi Thomas Lillie i gæsternes mål.

Herefter var det høgene som sad en smule på kampen, men Kasper Krog tog godt fra i SønderjyskE’s mål, hvor han flere gange greb sikkert ind overfor de skud han fik imod sig. Det medførte at hjemmeholde igen overtog teten, og var meget tæt på af flere omgange i slutningen af perioden, hvor blandt andet stolpen stod i vejen for en udbygning af føringen.

Sønderjyske kom en smule mindre aggressivt ud til anden periode, og det gav naturligt nok et overtal i spil og chancer til fuglene fra nord. De chancer kunne de dog ikke omsætte, dels på grund af at Kasper Krog var overbevisende inde i målet, og dels fordi at hans holdkammerater ude foran ham var lige så overbevisende til at holde gæsterne fra de store chancer.

Spillet var mere lige i tredie periode, med en anelse overvægt i puckbesiddelse til det lyseblå hjemmhold. Defensiven var stadig bundsolid og det var hele vejen rundt at spillerne præsterede. Der var plusser til alle kæder, der alle som en arbejde stenhårdt fysisk, hvilket virkede til at give et mentalt boost også. Derfor var det også helt fortjent at SønderjyskE kunne lukke kampen til 2-0, da Elias Granath fra egen zone kunne sende pucken i det tomme net til slutstillingen 2-0

Derfor var det også en flok meget tilfredse spillere som efter kampen kunne puste ud i SønderjyskE’s omklædningsrum, hvor en meget lettet og stolt målmand kunne gøre status over aftenens kamp:
Jeg er naturligvis glad lige nu, ikke mindst for de gutter ude på isen, der virkelig kæmpede lige det ekstra for at hjælpe mig alt det de kunne. Det var en super fed oplevelse, lød det fra Kasper Krog, som også fik store roser med fra cheftræner Dan Ceman:
Kasper var skarp idag og virkede meget selvsikker, men udover det, så spillede vi i dag vores mest komplette kamp i hele sæsonen. Alle kæmpede lige det ekstra, og alle holdt sig til planen. Frederikshavn fik stort set ingen skud midt foran mål, idet at vores defensiv hele tiden holdt dem på ydersiden. Alle kæder spillede også optimalt, og især tog vores fjerdekæde nogle meget vigtige skift, da vi så en smule trætte ud. Det gjorde at vi havde kræfterne til at genvinde momentum i kampen

 

Kampen i tal: SønderjyskE – Frederikshavn White Hawks 2-0 ( 1-0, 0-0,1-0)
10:01  1-0 Harrison Reed ass Tyler Gotto & Danny Hobbs PP1
59:45  2-0 Elias Granath uass

Udvisninger: SønderjyskE 7 x 2
Frederikshavn White Hawks 7 x 2
Tilskuere: 2436 i SE-Arena


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus