Søg

Kamp til aftenskaffen tirsdag

Jesper Klitgaard, 24. februar 2020, kl. 18:45

Spillerne fra SønderjyskE skal igen i aktion i den danske liga, og det gør de med en kamp tirsdag aften mod Herlev Eagles. Det bliver med kampstart kl 20:30, så der er godt tid til at få fordøjet aftensmaden, inden kursen sættes mod Frøs Arena for at heppe på drengene kæmpe for flere point til kontoen.

Gæsterne ligger før tirsdagens opgør placeret på en syvendeplads og har sæsonen igennem leveret flotte resultater. Ikke mindst deltagelsen i Final4, hvor holdet var tæt på at nå finalen, har gjort indtryk, og holdet fra det københavnske opland har gode minder med fra Frøs Arena. To gange har de været på besøg, og to gange er de taget afsted som sejrherre fra Sønderjylland.

Det skulle der gerne blive lavet om på tirsdag aften, og SønderjyskE har, set over hele sæsonen, da også vundet tre ud af fem opgør mod ørnene, hvor de to sidste opgør har givet sejre til Sharp og Co.
SønderjyskE fik ikke de ønskede point med sig hjem i bussen, da de fredag aften gæstede Rungsted Seier Capital. Efter kampen kunne spillerne se tilbage på en kamp, hvor man ikke fik leveret det man ved man kan og som man ønskede, noget som gerne skulle blive anderledes tirsdag aften:
– Vi skal have fokus tilbage hvor vi tidligere har haft det, for vi ved alle, at kampen i fredags ikke var acceptabelt fra vores side, så vi skal ud og kæmpe hårdt og vise hvad det er vi står for. Derfor skal vi fokusere på vores eget spil og komme hårdt, og kan vi det tror jeg det kommer til at gå, lyder den ærlige vurdering fra Justin Maylan.

Som tidligere beskrevet er der sen kampstart, så den første puck smides kl. 20:30, så skal vi ikke bare sige vi SE’s der?

Arkivfoto: Svend-Erik Boysen, sebfoto.dk


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus