Søg

Kamp i hundegården tirsdag

Jesper Klitgaard, 9. september 2019, kl. 17:29

Tirsdag aften går det løs igen for SønderjyskE ishockey. Der går turen nemlig til Odense, hvor de lokale Bulldogs med garanti vil forsøge at gå efter struben på gæsterne fra Sønderjylland.

Odense har en, set fra SønderjyskE’s vinkel dårlig, vane med at spille gode kampe mod Mario Simionis tropper, og kampene imellem de to rivaler, er altid tætte og intense, uagtet placering i tabellen. Det handler om at have håneretten over naboen, så derfor kan tilskuere og spillere forvente et dramatisk opgør, hvor der vil være tunge tacklinger, fart over isen og en kamp med masser af nerve.

Odense Bulldogs har inden denne sæson forstærket sig på flere centrale positioner, og har blandt andre hentet den tidligere SønderjyskE-profil, Michael Eskesen, ind som ny kaptajn. Der er nok ikke mange der har glemt den populære fighter, og med ham som indpisker, kan SønderjyskE forvente et hjemmehold, som ikke slår op i banen.

Derfor gælder det for SønderjyskE om at spille klogt og spille med den rette intensitet. Det gjorde spillerne egentlig ganske godt langt hen af vejen, i fredagens nederlag til Herning Blue Fox, men skarpheden manglede for at fuldende det gode spil. Spillet var dog i perioder ganske godt, og kan spillerne få afslutninger i nettet, så er der bestemt muligheder for at få point med hjem fra Fyn.

Kampen spilles i Vin-med-kant Arena og den første puck smides kl 19:00

Arkivfoto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus