Søg

Jernmanden Yannick Vedel til SønderjyskE Ishockey

Jacob Ravn, 19. maj 2020, kl. 5:30

SønderjyskE Ishockey har lavet en etårig kontrakt med Yannick Vedel, der de seneste sæsoner har tørnet ud for Odense Bulldogs.

SønderjyskE Ishockey er godt i gang med at samle det hold, der skal løbe på isen i Frøs Arena til næste sæson.

Takket være den gode opbakning, som SønderjyskE har mærket den seneste tid, er det muligt at se fremad mod de udfordringer, der venter på den anden side af sommerferien, og her kan fans og sponsorer se frem til en ny spændende spiller i lyseblåt.

SønderjyskE Ishockey har lavet en etårig aftale med Yannick Vedel, der de seneste tre sæsoner har tørnet ud for Odense Bulldogs, og SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen glæder sig over, at det er lykkedes at hente den 26-årige forward til Sønderjylland.

– Yannick Vedel bliver en vigtig spiller for os. Han har en god indstilling og arbejder hårdt for tingene, og han besidder tilmed et godt skøjteløb. Han har også vist, at når han får muligheden, så kan han også lave mål samt producere fremad.

– Vi glæder os meget til at hjælpe ham med at lægge yderligere lag på sit spil, og forhåbentlig kan vi sammen opnå vores målsætninger i den kommende sæson, siger Klaus Rasmussen.

Vedel havde sin hidtil bedste sæson i Metal Ligaen i den forgangne sæson, da han lavede 29 point – fordelt på 18 mål og 11 assists – for Odense Bulldogs.

Fysisk er han et pragteksemplar, hvilket blev understreget, da han sidste år vandt ligaens Ironman-konkurrence, hvor der dystes i styrke, eksplosion og udholdenhed.

Yannick Vedel får trøje nummer 4 i SønderjyskE.

FAKTA
Navn:
Yannick Vedel
Position: Forward
Født: 18. april 1994 (26 år)
Land: Danmark
Højde: 183 cm.
Vægt: 85 kg.
Tidligere klubber: Gentofte Stars, Culver Military Academy, Fairbanks Ice Dogs, Herlev Eagles, Odense Bulldogs.

Fotocredit: Danmarks Ishockey Union


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus