Søg

“Jeg føler mig utroligt velkommen i klubben”

Lars Jensen, 22. november 2019, kl. 14:25

Hvis der er en spiller der på rekordtid er blevet populær hos klubbens fans, så er det vores backup keeper Nicolaj Henriksen – fra dag 1, har han fået fuld opbakning fra klubbens tilhængere og det er ikke røget hen over hovedet på den lange vestjyde at hans navn ofte bliver sunget i arenaen.

Selv om “Nico” ikke er en der smider om sig med de helt store ord, så forsøger han ikke at ligge skjul på at han er rigtig glad for modtagelsen i SønderjyskE.

– Jeg er synes at det er så fedt og jeg er simpelthen så glad for den velkomst vores fans har givet mig. Det betyder meget mere end folk tror.
Jeg føler mig virkeligt velkommen i klubben og er faldet rigtig godt til hernede fortæller Nicolaj Henriksen, og så ville vi naturligvis gerne vide om han kunne se sig selv i klubben i flere år fremover.

– Ja sagtens, det vil jeg rigtigt gerne. Ikke at min udenlandsdrøm er død, men i takt med at min kæreste er gravid og vi skal have et barn til april, så er den del sat lidt i bero, men det skal også være det helt rigtige tilbud hvis jeg en dag skal tage chancen i udlandet, for jeg har det rigtigt godt her hvor jeg er.

Det har været 8 hårde dage for Nicolaj Henriksen og resten af holdet, hvor det er blevet til hele 5 kampe.

Af de 5 kampe har den sympatiske vestjyde stået 3,5. Forrige tirsdag blev det til et shutout da Odense blev besejret med 2-0 og i weekendes Continental Cup blev det lørdag til en sejr på 3-1 over franske Amiens. Søndag blev det til en halv kamp imod Nottingham, der vandt kampen med 4-2, men dog ikke formåede at score på Nicolaj Henriksen. Tirsdag aften havde han tjansen i målet igen på den svære udebane i Frederikshavn. Her gik der et enkelt mål ind, men heldigvis scorede vi 2 gange, så det blev til 3 point, men i de 3,5 kampe er der kun scoret 2 gange imod “Nico” og det trækker naturligvis godt op på redningsprocenten. Det er dog ikke noget der vækker den store interesse hos hovedpersonen.

– Jeg har aldrig rigtigt gået op i redningsprocenter. Der er jo mange ting der spiller ind og jeg vil heller ikke selv tage æren for at min er steget, for jeg har virkeligt fået god hjælp af forsvaret, ja af hele holdet. Jeg synes også vores defensiv er blevet meget bedre på det seneste og det ene trækker jo det andet med. Det er jo altid en rar ting, men jeg synes heller ikke altid at de procenter viser et retvisende billede af det hele slutter Nicolaj Henriksen af.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus