Jagten på en finaleplads fortsætter fredag aften

Trods en “koldstart”, i 1. periode i tirsdags, fik SønderjyskE kæmpet sig til en yderst vigtig 3-2 sejr i den første semifinale mod Rungsted Seier Capital.

Efter den flotte sejr ligger hjemmebanefordelen nu hos SønderjyskE – det får dog ikke sportschef Kim Lykkeskov til at hvile på laurbærrene.

– Det var helt sikkert dejligt med en sejr og samtidigt godt for moralen at få vendt 0-2 til 3-2, men der er rigtig lang vej endnu.
I aften skal vi være 100% klar fra start, for vi så i fredags at det ikke er nok kun at spille 40 minutters ishockey. De vil komme med alt hvad de har, for de er desperate for at vinde hjemmebanefordelen tilbage – vi skal som minimum matche deres desperations-niveau og så skal vi virkeligt spille disciplineret. Vi skal ikke tage dumme udvisninger med stavene og i det hele taget slet ikke give dommerne muligheden for at dømme den slags – kan vi holde os til det, så er der også gode muligheder for at tage en sejr i aften lyder det fra Kim Lykkeskov.

Første puck smides kl. 16.50 og kampens dommere er Mads Frandsen og Martin Theiltoft Christensen.