Søg

Jagten på bronzen

Per Jessen, 7. april 2016, kl. 22:09

SønderjyskE spiller fredag aften hos Frederikshavn White Hawks, og søndag kl. 15.00 er der returkamp i SE Arena, hvor der er gratis entré. Den samlede vinder af de to kampe får hængt bronzemedaljer om halsen efter returkampen.

Formatet i bronzekampene er ligesom i pokalturneringen, hvor man lægger målscoren fra de to kampe sammen. Det vil sige, at vinder man den første kamp med tre mål, så kan man tillade sig at tabe returkampen med to mål. Er de to hold lige på målscoren efter de to kampe, så spilles der fem minutters overtid og eventuelt straffeslag.

Som adm. direktør Klaus B. Rasmussen har pointeret, så vil det være ganske historisk at tilspille sig den 11. medalje på 11 sæsoner. En tangering af rekorden sat af Esbjerg tilbage i 1973. Samtidig har SønderjyskE seks gange guld på de 11 sæsoner, mens Esbjerg i rekordstimen kun vandt et enkelt sæt guldmedaljer.

Bronzekampene er en god måde at sige farvel til holdet og tak for en lang og god sæson. Der skal også hyldes Årets Spiller osv. Efter kampen på søndag er endvidere der mulighed for at få autografer af spillerne. Kaptajn Kim Lykkeskov står i øvrigt foran at slå klubrekorden, da han i skrivende stund er noteret for 756 klubkampe, hvilket er en tangering af Jan “J.J.” Jensens rekord.

Kampen i Frederikshavn starter kl. 19.00, og her vil det være dejligt med et godt udgangspunkt til returopgøret. Kan du ikke vente tiden af til returkampen på søndag, hvor dørene åbner kl. 14.00, så er der mulighed for helt gratis også at se den fjerde finale i 1. Division lørdag kl. 17.00 i SE Arena, hvor talentholdet møder Hvidovre. Gæsterne fører 2-1 i kampe i bedst af fem-finaleserien. Talenterne er altså sikret sølv, og forhåbentlig bliver det også til medaljer til liga-holdet.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus