Søg

Intenst nederlag til piraterne

Jesper Klitgaard, 25. august 2016, kl. 21:20

Vojens by var klædt i det fineste festtøj her til aften. Det var nu ikke fordi at ishockey-drengene fra Sønderjyske spillede træningskamp mod piraterne fra Aalborg, men fordi at det årlige Høtteoptog fyldte gaderne med festligt udklædte mennesker.

Inde i hallen var begge holds spillere trukket i arbejdstøjet, til det der skulle vise sig at blive en ganske intens affære, især når man tager i betragtning af kampens status som træningskamp.

Kasper Krog havde fået målet fra start, og han måtte allerede efter 15 sekunder hente pucken ud af eget i en situation hvor han var aldeles chanceløs. Aalborg startede i sagens natur derfor også kampen bedst, men langsomt fik hjemmeholdet arbejdet sig ind i kampen. Det var derfor også helt fortjent at Nathan Longpre fik udlignet til 1-1 i et fem mod tre powerplay og kort efter var det igen Nathan Longpre, som efter et godt gennemspillet angreb kunne gøre det til 2-1.
Der blev også spillet godt med musklerne også, og der var flere episoder hvor temperamentet kom godt i kog hos de to holds spillere. Thomas Spelling satte et godt hit på Anders Overmark og herefter måtte flere af spillerne af flere omgange tage ophold i straffeboksen.

Anden periode blev en lidt rodet affære, hvor begge hold havde flere gode tilløb til chancer, men timingen var ikke helt på plads, så derfor blev det ej til de store åbne chancer.
Sådan en var det heller ikke, da gæsterne fik udlignet. Et skud fra blueline blev tilfældigt rettet af, og sejlede i mål i modsatte side af hvor Kasper Krog havde gjort sig parat til at tage pucken, og kort efter kom Aalborg såmænd også foran, da de i overtal fik spillet den sønderjyske defensiv tynd og dermed kunne tage en 2-3 føring med til anden pause-the.

Der var godt med tempo i sidste periode, og begge havde gode chancer til at få yderligere mål på kontoen, men den sidste skarphed og det fornødne held manglede ligeledes. Dramatik skortede det da ikke på, og hvor der tidligere havde været lidt små bataljer spillerne imellem, udbrød der decideret slagsmål efter en hård tackling på Kim Lykkeskov. Det betød et tidligt bad til Marc Sørensen og Danny Hobbs fra Sønderjyske og fra gæsterne måtte blandt andet Anders Overmark holde tidlig fyraften.
Midt i perioden fik Anders Førster, som kampen igennem gjorde sig positivt bemærket med flere gode aktioner, kæmpet sig frem til en god mulighed, men det sidste held manglede til at få pucken det sidste stykke ind over stregen.

Dermed sluttede kampen med en snæver sejr til gæsterne, men kampen viste god vilje og at der på nuværende tidspunkt allerede er god fart i skøjterne.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus