Søg

Ingen point med hjem i bussen

Jesper Klitgaard, 30. oktober 2019, kl. 8:43

Det blev lige nøjagtig så svært som forudset, da SønderjyskE tirsdag aften stillede til kamp mod topholdet fra Aalborg Pirates. Måltavlen viste 5-1 til hjemmeholdet fra nord, da de 60 minutter var overstået, og dermed må SønderjyskE, ihvertfald indtil fredag, se sig placeret lige udenfor top-4.

Første periode var en periode, der spil og chancemæssigt tilhørte de røde, men hvor SønderjyskE også stod godt defensivt. Aalborg fik dog brudt dødvandet med en scoring kun 1 sekund før periodens udløb, og selvom Mike Little fik udlignet kun 20 sekunder inde i perioden, måtte de lyseblå se i øjnene, at hjemmeholdet denne aften var for stærke.

Thomas Spelling førte an i kampen mod sin gamle klub, og SønderjyskE havde i resten af kampen ikke samme held til at dæmme op for de angreb, der blev sendt ned imod Patrick Galbraiths mål.

Nu har spillerne et par dages træning foran sig, inden det fredag går løs i den altafgørende kamp, om at komme med i final4. Her ligger fire hold og kæmper om tre pladser, hvor Frederikshavn netop nu indtager 2. pladsen i ligaen. Og netop Frederikshavn Whitehawks er modstanderen på fredag, hvor SønderjyskE med en sejr, selv kan afgøre om de vil med i kampen om final4 trofæet. Meget mere om det brag senere på ugen.

Arkivfoto: A.stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus