Søg

Ingen point med hjem i bussen fra Aalborg

Lars Jensen, 18. oktober 2020, kl. 19:20

I en kamp, hvor vi flere gange var et skøjtetag efter hjemmeholdet, blev det desværre ikke til point og vi måtte køre hjem med et 4-1 nederlag i bagagen.

Inden dagens kamp, var man allerede klar over at hjemmeholdet ville komme med fart fra start og de forudsigelser holdt stik.

Aalborg kom blæsende fra start, godt sat igang af et lidt billigt powerplay – det powerplay gav dog hjemmeholdet momentum og så blev ikke lettere af, at udeholdet havde det, som man nok ville kalde for bus-ben, for der var tempoforskel på de 2 hold i første periode.
Thomas Spelling var tilbage i startopstillingen mod sine gamle holdkammerater og han fik også markeret sig med assist på Aalborgs 2 scoringer i første periode – 2-0 målet, dog sat igang af en SønderjyskE fejlaflevering i midterzonen og den slags gør man ikke ustraffet mod et skarpt Pirates mandskab, der har gjort spilvendinger til et varemærke – det lå helt fast efter de første 20 minutter at der skulle skøjtes noget mere i 2. periode.

Det var også en helt andet SønderjyskE hold der tog hul på 2. periode og man leverede en hel anden arbejdsindsats i denne periode – derfor var det også hårdt at se Jeppe Jul Korsgaard score til 3-0 på en friløber direkte ud af straffeboksen efter et længerevarende SønderjyskE pres.
3-0 var også stillingen efter 40 min. og det var noget af en kold dukkert, for her havde SønderjyskE i store dele af perioden været tættere på 2-1 end Aalborg på 3-0.

Der skulle hentes 3 mål i 3. periode og det lykkedes også altid hårdtarbejdende Yannick Vedel, at få pucken ind bag Georg Sørensen til en reducering – men et par hårdt dømte udvisninger gjorde det umuligt.

Kampen sluttede 4-1 og det på en dag, hvor hjemmeholdet skøjtede mere end os i flere dele af kampen.

Det skal der laves om på til på fredag, hvor årets første lokalopgør står for døren – her venter Esbjerg Energy i Granly Hockey Arena.

Aalborg Pirates – SønderjyskE

4-4 (2-0, 1-0, 1-10)

10:24 1-0 Bergholt (Spelling, Brøndberg)
10:56 2-0 Højbjerg (Spelling, Jakobsen)
34:43 3-0 Jul-Korsgaard (Højbjerg, Bergholt)
50:00 3-1 Yannick Vedel (Carlsson, Eskildsen)
52:00 4-1 Morin (MacDonald, Neill)

Udvisninger:

AP: 3 2 min.

SE: 6 x 2 min. 1 x 10 min (Eller)


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus