Ingen point i Aalborg

Efter en række rigtigt gode kamp i træk, havde man nok sat næsen op efter point i Aalborg, men 2 hurtige Pirates scoringer satte en stopper for de tanker, da Aalborg vandt en fortjent 6-1 sejr.

SønderjyskE kom ellers godt fra start og to powerplay vippede momentum over til udeholdet, men 2 scoringer på 3 skud satte Aalborg Pirates igang og Nicolaj Henriksen en tur ud på bænken, for at at blive erstattet af Patrick Galbraith.
SønderjyskE spillede en dog en fornuftig 1. periode og Mads Eller viste vilje og fight, da han sled sig igennem og fik reduceret til 1-2 i en undertalssituation imens Martin Eskildsen sad i straffeboksen.
Det blev også periodens resultat og at Aalborg var foran, var nok svært at protestere imod.

2. og 3. periode blev til gengæld en noget trist affære set med SønderjyskE øjne. Hele 4 gange scorede Aalborg uden at vi kunne svare igen og selv om målrammen blev ramt 2 gange, så var vi aldrig for alvor tæt på at komme tilbage i kampen. Aalborg spillede ganske enkelt med mere vilje og gejst end vi gjorde.

Det mest positive der kan siges om dette nederlag,  må være ordsproget om at “En dårlig generalprøve giver en god premiere” når man tænker frem mod fredagens semifinale opgør mod Rungsted Seier Capital som også spilles i Bentax Arena i Aalborg.

Så hurtigt videre til næste opgør som spilles på fredag kl 17.00 og som kan følges på TV2 sport.

Aalborg Pirates – SønderjyskE 6-1 (2-1, 2-0, 2-0)
07:51 1-0 Pierre Olivier Morin (MacDonald, Kabanov)
08:57 2-0 Carl Niell (Spelling)
18:45 2-1 Mads Eller (Gatz)
22:22 3-1 Mikkel Højbjerg (MacDonald, Lefebvre)
32:17 4-1 Josh MacDonald (Lefebvre, Kabanov)
47:16 5-1 Martin Lefebvre (Spelling)
53:30 6-1 Josh MacDonald (Kabanov, Lefebvre)