Søg

Ingen ko på isen

Jesper Klitgaard, 25. november 2016, kl. 22:07

Der var debut til den svenske målmand Robin Rahm, da SønderjyskE her til aften havde besøg af Rødovre Mighty Bulls. Hjemmeholdet havde godt styr på gæsterne fra den københavnske vestegn, som måtte tage et 4-1 nederlag med sig hjem i bussen.
Det var dog debutanten der fik mest at lave i kampens indledning, hvor gæsterne flere gange testede den svenske målmand. Den sønderjyske defensiv virkede ikke helt skarp fra kampens start, og derfor var det heller ikke helt ufortjent at det var gæsterne som satte den første puck i målet.
Det fik dog hjemmeholdet til at vågne op, og der skulle ikke gå mere end 30 sekunder før at der var udlignet til 1-1. Kæden med Reed, Hobbs og Damon har været skarpe igennem længere tid, og det var netop denne kæde som med godt tempo fik pucken kørt op gennem Rødovres zone, hvor Harrison Reed følt fandt Danny Hobbs på bagerste stolpe, og udligningen var dermed en realitet.

SønderjyskE overtog herefter mere og mere af spillet, og det brændte i flere omgange på foran gæsternes mål, men en skøn kombination af godt forsvarspil og uskarphed holdt i første omgang hjemmeholdet fra at komme foran.
Det varede dog kun indtil SønderjyskE kom to mand i overtal. Overtalssituationen kom ikke rigtig op i tempo fra start, men så tog Harrison Reed hånd om sagerne, og smed et stenhårdt håndledsskud forbi Willilam Rørth  til 2-1.
Dette var dog åbenbart ikke nok for den brandvarme Canadier, for allerede næste gang han var på isen, kunne han efter godt forarbejde af Danny Hobbs gøre det til 3-1 som også blev resultatet af første periode.

Anden periodes indledning blev en meget lige affære, ikke mindst fordi at SønderjyskE blev ramt af et par udvisninger. Det gjorde at Rødovre fik flyttet spillet op i SønderjyskE’s zone, men her viste Robin Rahm flere gange hans store klasse, da han med flere flotte og spektakulære redninger holdt gæsterne fra at score. Da han blev passeret, ofrede Rasmus Nielsen sig frygtløst ind foran pucken og fratog gæsterne et sikkert mål.
De lyseblå drenge overtog herefter igen teten, og flere gange brændte det på foran unge Rørth i københavnernes mål, dog uden at kunne øge føringen.
Sønderjyskes fjerde-kæde var inde flere gange og var gode til at spille sikkert i egen zone, men formåede også at skabe chancer i den modsatte ende.

SønderjyskE kom også bedst ud til den sidste periode, dog uden at spille sig helt ud og uden at spille sig til de store chancer. Meget af spillet foregik i midtzonen og det var også så som så med intensiteten.
Mål skulle tilskuerne dog ikke snydes for i sidste periode. Derek Damon, som til lejligheden havde besøg af sin canadiske svigerfar, ville også lege med, så da han fornemt blev sat op af Danny Hobbs, trak han en tør forhånd forbi den gæstende målmand og øgede dermed stillingen til 4-1 til hjemmeholdet.

Det blev også slutstillingen i en kamp, hvor SønderjyskE havde kampen under kontrol og sejren kom aldrig rigtig i fare. Dertil var især den sønderjyske defensiv for stærk, og backen Daniel K. Hansen var da også ganske godt tilfreds, da han kunne gøre status efter kampen: Fin kamp fra vores side. Skal jeg finde noget vi kunne have gjort bedre, så kunne vi havde været en smule bedre i egen zone med at få spillet fremad, dvs få pasninger frem i banen istedet for at spille så meget til siden som vi gjorde, men alt i alt en fin kamp og synes vi havde tingene ok under kontrol, lød det fra den unge back, som også måtte finde de rosende ord frem, da talen kom på den debuterende målmand: Han gør det satme godt. Fylder meget, og giver få returer og dem han gav, tog han sig selv af, eller smed ud til siden, kom det afsluttende til Daniel K. Hansen

 

Kampen i tal: SønderjyskE – Rødovre Mighty Bulls  4-1 (3-1,0-0,1-0)
05:35  0-1 Andrey Chistyakov uass
06:07  1-1 Danny Hobbs ass Harrison Reed & Derek Damon
14:50  2-1 Harrison Reed ass Derek Damon & Danny Hobbs (PP2)
16:17   3-1  Harrison Reed ass Danny Hobbs
45:24  4-1 Derek Damon ass Danny Hobbs
Udvisninger: SønderjyskE  4 x 2
Rødovre Mighty Bulls   4 x 2
Tilskuere: 2145 i SE Arena i vojens

Foto: A. Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus