Søg

Ingen final4 til SønderjyskE

Jesper Klitgaard, 1. november 2019, kl. 21:43

Efter en kamp, hvor SønderjyskE havde det meste af spillet og de største chancer, måtte holdet fra syd se sig slået i den direkte kamp om den sidste billet til Final4 weekenden. Hjemmeholdet fra Frederikshavn Whitehawks viste stor kynisme i overtals-spillet, og dette afgjorde kampen til deres fordel

Første periode var præget af vigtigheden af kampen. Spillet var til tider en smule anspændt, dog med gæsterne fra syd i teten. Mario Simoni’s tropper var offensivt indstillet, hvilket perioden igennem gav et overtal i spil og chancer. Ingen af disse blev dog konverteret til mål, men der var gode gennemspillede muligheder til blandt andet Josh, som MacDonald måtte se en stor chance glide af staven midtvejs i perioden.
Hjemmeholdet viste dog stor kynisme, da de på deres blot 6. skude i perioden, effektivt konverterede kampens første udvisning til kampens første scoring, da Christoffer Frederiksen sendte den sorte gummiskive i nette, blot tyve sekunder før periodens udløb.

En bitter pille at sluge for SønderjyskE, der dog fortsatte med at presse på igennem anden periode også. Gæsterne var bedst i spillet fem mod fem, men det kneb med at få spillet sig frem til de helt åbne chancer. Flere gange brændte det på foran hjemmeholdets mål, men ind over stregen ville pucken dog ikke.
Det ville den dog gerne lidt over midtvejs i perioden, men desværre for SønderjyskE var det hjemmeholdet, der igen kunne konvertere en udvisning til et mål, måske ikke helt efter spil og chancer, men hamrende effektivt var det.

Det var lidt mere lige i de sidste tyve minutter, hvor spillet mellem begge mandskaber var ganske tæt og jævnbyrdigt. Begge hold havde muligheder i overtal, herunder hjemmeholdet med over et minut i fem mod tre, men der kom ikke yderligere scoringer på måltavlen.
Patrick Galbraith blev taget ud af målet til fordel for en ekstra markspiller, men den mulighed blev hurtigt forpasset af en udvisning til Anthony Nigro, og dermed løb den sidste mulighed for et ekstra pres lidt ud i ingenting. Hjemmeholdet kunne sikkert køre pucken rundt de sidste par minutter af kampen, og sikrede sig dermed den sidste billet til Final4 weekenden.

Kampen i tal:
Frederikshavn Whitehawks – SønderjyskE 2-0 (1-0,1-0,0-0)
19:41  1-0 Christopher Frederiksen
33:30 2-0 Mads Larsen

Udvisninger:
Frederikshavn Whitehawks: 2 x 2
SønderjyskE: 6 x 2

Arkivfoto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus