Søg

Hvor er de nu – Christoffer Kjærgaard

Lars Jensen, 7. november 2019, kl. 13:16

Af Mikkel Sievers Henning

Hvor er de nu?

Den fysisk stærke forward Christoffer Kjærgaard spillede professionel ishockey i 17 sæsoner, størstedelen af sin professionelle karriere spillede han i Herning Blue Fox, hvor han kom fra, da han i 2008 skiftede til SønderjyskE. Han fik sin debut i den lyseblå trøje, i pokalkampen mod EfB Ishockey d. 12/09-2008, og i alt blev det til fire sæsoner – 232 kampe, 87 mål og 100 assists – to guldhjelme, to pokaltitler og to bronzemedaljer.
Christoffer var en meget populær herre i SønderjyskE. Fansene havde lavet en hyldestsang som lød ”Christoffer Kjærgaard du er det bedste jeg ved, Christoffer Kjærgaard du gør min kæreste gravid, Christoffer Kjærgaard bare jeg var ligesom dig” og han havde også sin helt egen fanklub. Efter at have spillet i SønderjyskE skiftede Christoffer til Lausitzer Füchse i den tyske DEL2, hvor han spillede i to sæsoner, han skiftede derefter til den svenske klub Sundsvall, hvor han efter to sæsoner stoppede karrieren.

Vi har kontaktet Christoffer for at høre, hvad han har lavet siden tiden i SønderjyskE.

Du stoppede i SønderjyskE i 2012 efter at have spillet 4 sæsoner i klubben, hvad har du fået tiden til at gå med siden da?
Efter SønderjyskE blev det først til 2 år i Weisswasser, Tyskland, og så 2 år i Sundsvall, Sverige. Nu arbejder jeg hos Bravida som ventilationmontør.

Hvad synes du om fansenes hyldestsang til dig?
Jeg elskede den sang. Det var fantastisk at Danmarks bedste publikum sang den.

Du var med, da vi spillede i blikskuret og da vi flyttede over i arenaen. Hvordan oplevede du flytningen fra blikskuret over til arenaen?
Det var så fedt at spille i blikskuret især da vi slog Herning i finalen. Lille is og fantastiske fans. Men det var også mega fedt at flytte over i arenaen. Danmarks fedeste ishockeyhal.

Du kommer oprindeligt fra Herning, hvor du også spillede størstedelen af din karriere, men følger du stadig SønderjyskE når de spiller?
Ja jeg gør. På Instagram.

Har du stadig kontakt til nogle af dine gamle holdkammerater her fra SønderjyskE?
Ja det har jeg. Lykkeskov snakker jeg med engang imellem, han var med til min søns dåb her for 2 uger siden. Og så får man da lige en snap fra Steffen Frank nogle gange.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus