Søg

Hölli: Det bliver intenst mod Herning

Per Jessen, 18. februar 2016, kl. 16:00

Antti Hölli har spillet sine tre første kampe i SønderjyskE-trøjen, og fredag aften venter den fjerde, når Blue Fox Herning kommer på besøg i SE Arena.

– Herning spiller mange tætte kampe, og ofte er det enkelt mål, som afgør sejr eller nederlag. Og så er de kendt for deres hårde arbejde. Det bliver en intens kamp, siger Antti Hölli.

Denne sæson har SønderjyskE vundet tre kampe i overtid mod Herning, mens Herning har vundet et opgør med 2-1. Alle fire kampe har altså været meget lige. Hölli, der vandt DM med Herning for fire år siden, håber, at han får gang i målscoringen mod sin gamle klub.

– De første tre kampe har været o.k. fra min side. Jeg burde nok have scoret et mål, men det kommer forhåbentlig snart, siger finnen nogenlunde tilfreds.

Omstillingen fra Herlev, hvor han tidligere på sæsonen havde flere forskellige trænere, er også noget, som bør tages i betragtning, men det nedtoner han.

– Det var en lidt omtumlet sæson i Herlev, og spilsystemet er noget anderledes her, men som professionel ishockeyspiller, så skal man hurtigt kunne omstille sig. Frem for alt, så synes jeg, at jeg er blevet godt modtaget og faldet godt til, siger Hölli.

Der er kampstart kl. 19.30 i SE Arena.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus