Søg

Hjemmebanen skal holdes tirsdag aften

Per Jessen, 13. marts 2017, kl. 23:14

Tirsdag aften er den spændende kvartfinaleserie mod Esbjerg Energy tilbage i SE Arena, hvor der er kampstart kl. 20.30. Efter den tætte kamp søndag i Esbjerg fører vestjyderne 3-2 i kampe, og kravet til SønderjyskE er en hjemmesejr. Det vil udløse en syvende og afgørende kamp på fredag.

Det har værette opgør hele vejen i serien, og det har det også været i de to hjemmekampe afviklet i SE Arena, som har dannet rammen om den anden og den fjerde kamp. To gange er det blevet til 3-1-sejre til SønderjyskE, og sejrene giver mod på tilværelsen hos de lyseblå, der tirsdag aften igen kan se frem til at blive båret frem af et talstærkt hjemmepublikum. Der er stadig masser af ståpladser tilbage samt lidt siddepladser til salg.

Kaptajn Kim Lykkeskov har bebudet, at han vil gøre alt for at fremtvinge en afgørende kamp syv, så mød op og giv ham og resten af holdet en massiv opbakning, så vi sammen kan få den livsvigtige sejr i hus.

Dørene åbner allerede kl. 19.00, og kl. 20.30 kastes den første puck. Akkurat som i kampen i fredags er Martin T. Christensen og Mike Hicks hoveddommere.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus