Søg

HJEMMEBANE FOR METAL FINAL4 AFGØRES FREDAG AFTEN

Kell Haugaard, 8. januar 2021, kl. 11:13

HJEMMEBANE FOR METAL FINAL4 AFGØRES FREDAG AFTEN

METAL FINAL4 pokalstævnets skal afvikles som planlagt i dagene fredag den 29. – og lørdag den 30. januar.

Det bliver i aften afgjort hvor METAL FINAL4 kampene skal spilles. Tre af de fire deltagende klubber, Aalborg Pirates, Esbjerg Energy og SønderjyskE, har indsendt ansøgning og bud på at stille arena til rådighed for de to semifinaler, som spilles fredag den 29. januar og finalen, som spilles lørdag den 30. januar.

I forbindelse med aftenens TV-kamp i Rungsted (TV2 Sport kl. 19.00), hvor Frederikshavn White Hawks er gæst, bliver der trukket lod til de to semifinaler (I bowlen er Aalborg Pirates, Esbjerg Energy, Rungsted Seier Capital og SønderjyskE, red.).

Alle tre METAL FINAL4 kampe bliver sendt direkte på TV2 Sport.

SønderjyskE har afleveret et bud på at afholde Final4-turneringen i Vojens, på trods af at de økonomiske argumenter ikke holder vand.

– Alle kampene vises på TV, og vi håber og krydser fingre for, at det skal være i Frøs Arena på trods af tiderne. Vi har lagt os i selen for at lave noget god markedsføring, og så vi vil holde nogle virtuelle konkurrencer, happenings og events. I vores tilbud er også inkluderet et værtskab med hoteller og forplejning, fortæller SønderjyskE-direktør Klaus B. Rasmussen, og fortsætter:

– Vi skylder fans og sponsorer samt ikke mindst Dansk Metal og TV2, at skabe en stærk turnering. Desuden bliver den sportslige værdi af et trofæ ikke mindre af, at der ikke er tilskuere.
Vi vil altid løbe en ekstra meter efter at vinde en pokal på hjemmebane. Vi skal spille om den første pokal i denne sæson. Vinderen får udleveret et trofæ, og det betyder noget for historien og for ishockeysporten. Der kom ikke et trofæ i forbindelse med mesterskabet i sidste sæson. METAL FINAL4 er et højdepunkt i en sæson med meget modvind på cykelstierne for klubber, fans, sponsorer og alle andre. Det er det første trofæ, vi skal spille om efter mange Corona-udfordringer, det ser vi frem til og vi har alle uden undtagelse behov for lidt glæde, medvind og lys for enden af tunnelen, slutter Klaus B. Rasmussen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus