Søg

Historie kan skrives i Vojens

Jesper Klitgaard, 12. januar 2020, kl. 9:32

Det er den sidste dag i Contintental Cup, og som de fleste ved, så kan SønderjyskE i dag skrive dansk ishockey historie. Hvis Sharp og Co besejrer Cracovia Krakow i ordinær spilletid, så vinder de turneringen, hvilket vil være en hel exceptionel præstation.

Muligheden derfor, er jo kommet gennem de to sidste afteners lange og udmarvende opgør mod først Nottingham Panthers og senest Neman Grodno, som begge blev besejret efter forlænget spilletid. Derfor skal der ingen tvivl være om, at det er nogle ømme ben og kroppe, som drager mod Frøs Arena i dag.

Men det gør sig også gældende for de andre hold, og modsat dagens modstander fra Cracovia Krakow, så har SønderjyskE alt at spille for. Gæsterne har tabt deres to første opgør, hvor lørdagens opgør mod Nottingham Panthers fandt afgørelse blot 1 sekund før tid.

Cheftræner for SønderjyskE, Mario Simioni, glædede sig allerede kort efter lørdagens kamp, til søndagens opgør:
– Vi har mulighed for at bliver historiske, så jeg er sikker på at alle spillere vil hoppe i udstyret, uanset hvor ondt de har og hvor mange skrammer de har fået henover weekenden. Vi kan selv afgøre det, og det er jo et drømmescenarie for os, så hvem ville ikke gerne være en del af det, slutter Mario retorisk.

Men der skal kriges mindst lige så meget som de to første kampe, så derfor er det vigtigt at så mange som muligt møder op i Frøs Arena i Vojens. Kampen spilles kl 15:30 og dørene åbnes til fanzone kl 14:00

Billetter kan købes her.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus