Søg

Herlev skal knækkes i Knæk Cancer-kamp

Per Jessen, 15. oktober 2020, kl. 18:25

SønderjyskE tager fredag kl. 19.30 imod Herlev Eagles i Frøs Arena. En kamp, hvor der er fokus på Knæk Cancer-indsamlingen. Således løber de lyseblå løver på isen i specialdesignede Knæk Cancer-trøjer, som bortauktioneres til det gode formål næste uge.

Mens SønderjyskE har tabt to kampe mod Rungsted Seier Capital, så har Herlev Eagles tabt de tre seneste opgør. Senest blev det 3-4 hjemme mod Frederikshavn White Hawks, hvor Herlev efter en god afslutning var tæt på at få point ud af opgøret.

Sportschef Kim Lykkeskov ser frem til at holdet skal i aktion, og der skal arbejdes benhårdt for at “knække” et Herlev-hold, der har seks svenskere og den finske kaptajn, Joonas Riekkinen, i holdopstillingen.

– Nu skal vi endelig i aktion igen. Det er aldrig sjovt at gå og vente på næste kamp, når man har tabt og vil tilbage på vindersporet. Vi møder et Herlev Eagles-hold, som også er sulten efter en sejr. De er tre point bag os i tabellen, og den afstand må meget gerne blive fordoblet efter aftenens kamp, siger Kim Lykkeskov.

I merchandiseboden i arenaen kan du købe forskellige Bauer-produkter “Can’t Beat Hockey” (armbånd, snørebånd og stickers). Pengene fra salget af disse produkter går ubeskåret til Knæk Cancer.

Du kan læse kampprogrammet til opgøret online:
http://www.issuu.com/e-sider/docs/sonderjyskeishocke_20p12_52083?mode=embed

Her kan du læse om Knæk Cancer og hvordan du støtter via SønderjyskE:
https://knaek.cancer.dk/profil/metal-ligaen-sønderjyske

Her information om COVID-19-forholdsregler i forbindelse med SønderjyskE’s hjemmekampe:
https://www.soenderjyske.dk/covid-19/

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus