Søg

Hent de fedeste ishockeyplakater her! HELT GRATIS

Per Jessen, 19. marts 2021, kl. 12:35

Hej alle ishockey-elskere i SønderjyskE,

Nu kan I helt gratis hente/downloade de fedeste ishockeyplakater på Sønderjyske.dk:
Det er ingen hemmelighed, at vi i SønderjyskE er glade og stolte af vores mange frivillige hjælpere. Vi kunne ikke afvikle kampe og arrangementer, hvis det ikke var for de frivillige hænder.
Det samme gælder vores skribenter og andre, der enten skriver om kampene, laver interviews, video og lækker grafik.
– Mikkel Sievers Henning har et kæmpe SønderjyskE hjerte. Han laver til daglig grafikker til Facebook og hjemmeside, teknisk assistance og mange andre ting i SønderjyskE Ishockey, siger marketingchef Kell Haugaard, og fortsætter:

– Mikkel har i de seneste uger brugt massevis af timer på at designe og layoute plakater af SønderjyskE spillerne. Det er hans egne idéer og layouts som alle ishockeyfans nu kan nyde – og downloade helt gratis.
Mikkel har til plakaterne taget udgangspunkt de flotte billeder fra fotograferne Annemette Stollig, Jürgen Schadow, Finn Poulsen og Svend-Erik Boysen.
– Vi håber, at I også er vilde med Mikkels plakater. Herfra skal der lyde en kæmpestor og varm tak til Mikkel for det flotte resultat. Giv meget gerne Mikkel en tommel op – og et ekstra klap på skulderen, når I møder ham, slutter Kell Haugaard
TAK

Download plakaterne her:

Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus