Søg

Hårdt arbejde skal genfinde vejen til point

Jesper Klitgaard, 2. marts 2020, kl. 19:41

Det blev ikke den ønskede hockeyfest for hverken spillere, trænere eller tilskuere, da SønderjyskE søndag eftermiddag måtte se topholdet og grundspilsvinderne fra Aalborg Pirates, vende en føring fra hjemmeholdet på 2-0 til en sejr til nordjyderne på 3-2.

Nu gælder for SønderjyskE om at komme tilbage på vindersporet, og det får de mulighed for at komme allerede tirsdag aften. Her kommer der nemlig gæster fra den københavnske vestegn, hvor Rødovre Mighty Bulls uden tvivl vil gøre hvad de kan for at gøre livet surt for SønderjyskE.

Gæsterne har været inde i en svær periode, hvor de sidste seks kampe ikke har budt på sejr, men der bliver kamp om hver eneste puck, idet tyrene altid kæmper til sidste sekund. SønderjyskE skal dog holde fokus på eget spil og egne evner, og ifølge sportschef Kim Lykkeskov, var der også positive aspekter fra kampen søndag eftermiddag:
– Jeg synes at den første periode vi spillede mod Aalborg var en af de bedste vi har spillet i denne sæson. Desværre fik vi ikke det ønskede resultat, men vi fik at mærke hvad der sker, når vi ikke holder os til vores koncept. Derfor skal vi tilbage til vores rødder, som er benhårdt arbejde fra samtlige spillere, og spille med stor disciplin gennem alle 60 minutter, lyder analysen fra sportschefen.

Han vil være på plads på sin sædvanlige stol i Frøs Arena, og derfra vil han se den første puck blive smidt kl 19:00, og det vil forhåbentligt være i selskab af rigtig mange fantastiske supportere. SE’s vi?

Arkivfoto


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus