Søg

Godt formål: SønderjyskE støtter Knæk Cancer

Per Jessen, 12. oktober 2020, kl. 15:00

I uge 43 skydes den årlige Knæk Cancer-kampagne i gang, og SønderjyskE er ligesom de andre klubber i Metal Ligaen med til at støtte op om det gode formål.

Som en af aktiviteterne vil SønderjyskE allerede til hjemmekampen mod Herlev Eagles fredag den 16. oktober løbe på isen i specialdesignede trøjer. Forhåbentlig kan vi være med til at kickstarte det gode tiltag.

– Her i SønderjyskE vil vi gerne være med til at bakke op om Knæk Cancer. Lige nu er der mange udfordringer i samfundet og i driften af en sportsklub, men når det er sagt, så er det helt naturligt for os at deltage i så god en sag, siger sportschef Kim Lykkeskov.

Følg med på vores hjemmeside og sociale medier, hvor der frem mod kampen på fredag, men også frem til afslutningen på Knæk Cancer vil komme flere tiltag og yderligere information om trøjerne. Hele Metal Ligaens del af Knæk Cancer-kampagnen kulminerer på TV2 Sport lørdag 24. oktober, hvor Herning og Aalborg spiller livekamp, og hvor Metal Ligaens ambassadører efter kampen vil overrække ishockeyens indsamlede beløb på live-tv.

Allerede nu kan du bidrage til indsamlingen via SønderjyskE’s donationsnummer:
https://knaek.cancer.dk/profil/metal-ligaen-sønderjyske

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus