Søg

Goder takter trods nederlag

Jesper Klitgaard, 4. september 2020, kl. 21:25

Der var ikke lagt op til en spændende afslutning i aftenens kamp, da Esbjerg i starten af tredie periode bragte sig foran med 5-1, men via god moral fik SønderjyskE kæmpet sig tilbage, og var millimeter fra at udligne med få sekunder tilbage.

Det blev dog Esbjerg, der med et enkelt mål kunne trække sig ud af kampen som sejrherre. Set over hele kampen var det ganske retfærdigt, da holdet fra vestkysten var skarpest på de chancer der bød sig. De var gode til at udnytte de fejl SønderjyskE lavede, især i de to første perioder, hvor opspilfejl skal minimeres før sæsonen går igang.

SønderjyskE var igen uden fem faste spillere, så Ronni Brobak var hentet ind til lejligheden, og han gjorde sammen med Rene Holm og Mikkel Jensen i 4. kæden, en rigtig god figur. Sidstnævnte var oplægger til Cam Browns, som igen var meget toneangivende kampen igennem, mål til 3-5 og da Daniel Nielsen kort efter gjorde det til 4-5, lugtede man et flot comeback.

Det kom dog ikke tættere på end Steffen Franks stolpeskud få sekunder før tid, men spillerne i lyseblåt kan dog tage med sig fra aftenens kamp, at når man får sorteret fejl fra i, så kan holdet med vilje og moral spille op mod de bedste i ligaen.

Næste opgave bliver den omvendte kamp mod netop Esbjerg Energy, og den spilles næste fredag i Esbjerg.

Foto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus