Søg

Gode takter i første kamp

Jesper Klitgaard, 14. august 2019, kl. 7:24

Det gav Sønderjyske den første sejr i sæsonen, da de tirsdag aften gæstede Aalborg i den første af flere træningskampe. Inden kampen var der talt om at resultatet ikke havde lige så stor betydning, som det at få spillet til at flyde, men det var nu alligevel dejligt at SønderjyskE kunne skøjte fra banen efter en 3-2 sejr efter forlænget spilletid.

Kampen blev, set i forhold til hvor tidligt det er på sæsonen, spillet i et højt tempo, hvor begge mandskaber viste solidt spil, og hvor både intensitet og aggressivitet var med på isen fra kampens start.
SønderjyskE startede bedst ud og lagde et massivt pres på hjemmeholdets mål, men det var piraterne der kunne score kampens første og periodens eneste mål, da Olivier Hinse passerede Patrick Galbraith med små fem minutter tilbage af perioden.

De midterste tyve minutter gav ikke nogen scoringer, men SønderjyskE fik vendt kampen på lidt over et minut i tredie periode. Først var det Christian Silvfer og kort herefter Steffen Frank, som sendte den sorte skive i nettet. Dermed var kampen vendt lidt på hovedet, og intensiteten fik et nøk opad. Det blev da også til en udligning fra hjemmeholdet, da velkendte Thomas Spelling fik sendt pucken i nettet.

Dermed måtte kampen i overtid, og her kunne Josh MacDonald sikre sejren og SønderjyskE kunne derfor drage fra Aalborg med en god fornemmelse i kroppen.

Næste kamp er på fredag, hvor turen går til Rødovre. Den kamp skriver vi mere om senere på ugen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus