Søg

God indsats gav 3 point mod Herlev – det skal følges op i morgen i Aalborg

Lars Jensen, 17. oktober 2020, kl. 2:10

Spillerne havde lyttet til cheftræner Mario Simioni og kørte en sikker 3-0 sejr hjem, via en disciplineret holdindsats i Frøs Arena.

Ordet disciplin var blevet nævnt flere gange i den sidste uges tid og spillerne må have lyttet godt efter, for de holdt hovedet koldt under fredagens opgør mod Herlev Eagles og tog kun en enkelt udvisning undervejs.

Efter 2 nederlag i træk til Rungsted, lå det lidt i luften at det var et “krav” med 3 point mod aftenens modstander og der skulle heldigvis kun gå 1,50 min. inden at Andres Holzman med et skud fra blue line, sendte hjemmeholdet på sejrskurs, da han scorede sit første Metal Liga mål nogensinde – det blev også startskuddet til en yderst disciplineret indsats, hvor William Boysen i 2 anden periode kunne fordoble føringen til 2-0, inden at 400 kamps-jubilar Martin Eskildsen lukkede og slukkede til 3-0 med et overtalsmål.

Sejren kunne let have været større. Bla. havde kaptajn Steffen Frank, et drøn af et håndledsskud på overliggeren efter at Matt Prapavessis havde sendt ham på en friløber, med en aflevering på over en halv banelængde. Der var flere gode målchancer undervejs, men Emil Jidskog stod en god kamp i Herlev målet.

I den anden ende af isen stod Nicolai Henriksen en fejlfri kamp og fik et fortjent shutout.

3 dejlige point kom på kontoen i en kamp, hvor sejren aldrig for alvor var i fare.

Nu skal fredagens indsats følges op i morgen, hvor turen går til Aalborg – her venter et hjemmehold, der trods det at de havde mere end en håndfuld spillere siddende udenfor, tankede godt med selvtillid, da de på udebane slog lokalrivalerne fra Frederikshavn White Hawks med 2-1.

Sportschef Kim Lykkeskov forventer også en helt anden kamp.

– De kommer med mere fart end Herlev og har en meget større bredde – så skal vi have point med hjem derfra, så skal vi lige som igår, holde os ude af straffeboksen og holde os til vores gameplan lyder det fra Kim Lykkeskov.

Kampen i Bentax Arena spilles søndag eftermiddag kl 15.00

SønderjyskE – Herlev Eagles 3-0 (1-0, 1-0, 1-0)

01:50 1-0 Andreas Holzman (Eskildsen)
31:27 2-0 William Boysen (Kønig, Prapavessis)
42:24 3-0 Martin Eskildsen (Vedel, Henriksen)

Udvisninger:

SE: 1 x 2 min.
HE: 7 x 2 min.

Tilskuere: 375


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus